Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Virstanpylväsjuliste

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja tilaa virstanpylväsjuliste

Lapsesi saavuttaa monia erityisiä virstanpylväitä syntymästä ensimmäisiin hampaisiin, ensimmäiseen askeleeseen tai ensimmäiseen sanaan. Suunnittele lapsellesi oma virstanpylväsjuliste täältä. se sopii henkilökohtaiseksi seinäkoristeeksi tai ihanaksi muistoksi.


Painamme lapsesi ensimmäiset virstanpylväsjulisteet neljässä eri koossa. Valittavissa on koot A3, A2, A1 ja A0. Voit päättää, riittääkö 297 x 420 mm luoville ideoillesi vai tarvitsetko lisää tilaa. A0-julisteen avulla suunnitteluun on käytettävissä 841 x 1189 mm tilaa. Painamme kaikki koot sekä vaaka- että pystysuunnassa. Sinä päätät.


Saavutat erityisen haptisen vaikutelman, jos valitset julistepaperin virstanpylväsjulisteeseesi. Jos haluat myöhemmin kiinnittää julisteen sileälle pinnalle ilman liimaa tai teippiä, suosittelemme Stafix-materiaalia. Se pysyy seinällä staattisen varauksen ansiosta. Tarjoamme julisteille myös korkealaatsta kuvapainopaperia, mitä on valittavata seitsemässä eri painossa ja mattana sekä kiiltävänä. Itse painatus tapahtuu neliväripainoprosessilla. Voit siis täysin vapaasti suunnitella haluamasi kaltaisen painokuvan.


Ilmaisten suunnittelumallien avulla virstanpylväsjulisteen suunnittelu on lasten leikkiä verkossa. Käynnistät vain FreeDesign-työkalun kotisivullamme ja aloitat heti, ilman aikaisempaa kokemusta ja tarvitsematta ladata kalliita ohjelmistoja. Valitse eri suunnittelumalleista tai lataa omat kuvat ja grafiikat työkaluun hetkessä. Suunnittelutyökalu on hyvin intuitiivinen.


Virstanpylväsjulisteet henkilökohtaisena lahjana


Ensimmäiset vuodet lapsen elämässä kuluvat aina hyvin nopeasti. Yllätä vanhemmat henkilökohtaisella valokuvalahjalla, kuten virstanpylväsjulisteella, ja anna heille muisto kaikista ihanista hetkistä. Voit taltioida vauvan ensimmäiset vaiheet tai kerätä muistoja jokaiselta ikävuodelta aina täysi-ikäisyyteen asti -vanhemmat tulevat varmasti arvostamaan kaikkia muistoja. Aloita heti ja suunnittele virstanpylväsjuliste verkossa. Me hoidamme painatuksen.


Paino onnistuu jo yhdestä kappaleesta alkaen


Oletko jo suunnitellut virstanpylväsjulisteen lapsellesi tai ystävien tai sukulaisten lapselle? Vai oletko kenties jälleenmyyjä ja olet suunnitellut virstanpylväsjulisteita? Sitten on meidän vuoro. Voimme painaa julisteesi jo yhdestä kappaleesta alkaen. Joten sinulla on mahdollisuus luoda todella ainutlaatuinen tuote. Meillä on totta kai myös valmius suurempiin tilausmääriin ja voimme painaa jopa 1000 virstanpylväsjulistetta per tilaus.


Se on niin helppoa: suunnittele virstanpylväsjuliste itse verkossa, valitse tilausmäärä ja anna meidän painaa. Voit sitten ottaa rennosti ja hyötyä erinomaisesta paino- ja paperilaadusta edulliseen hintaan.