Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Vauvojen t-paidat

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata vauvojen t-paidat kätevästi verkossa


Ei ole yksinkertaisesti mitään suloisempaa kuin vauvat. Ja he ovat vielä söpömpiä yksilölisiin t-paitoihin puettuna. Meillä voit nyt helposti itse suunnitella korkealaatuisia vauvan t-paitoja ja painattaa niihin oman painokuvan, sinulle ja lapsellesi tai lahjaksi.


Vauvan t-paitojen suunnittelussa voit valita kuudesta eri väristä. Kävisikö kirkkaan valkoinen, tyylikäs laivastonsininen, pehmeä vaaleansininen, söpö vaaleanpunainen, kirkkaan punainen tai aurinkoinen keltainen? Koon suhteen voit valita kaikkein pienimmille 56/62 ja 68/74 väliltä ja 80/86 hieman suuremmalle lapselle. Kaikki paidat on valmistettu 100% puuvillasta. Materiaali on miellyttävän pehmeää ja 150 g/m². Paidat on valmistettu ympäristöystävällisesti ja ne voidaan pestä pesukoneessa 40 °C:ssa. Leikattu kaulus ei vain näytä söpöltä, vaan se myös helpottaa paidan pukemista ja riisumista.


Vauvan t-paidan suunnittelu käy kätevästi, koska meidän FreeDesign -työkalua käyttäessä et tarvitse kalliita ohjelmistoja tai aikaisempaa suunnittelukokemusta. Valitse monista erilaisista lapsiystävällisistä suunnittelumalleista tai lataa omia kuvia ja malleja vain muutamalla klikkauksella. 180 x 260 millimetrin painoalue antaa tilaa luoville ideoillesi. Voit suunnitella sekä paidan etu- että takaosan. Käytämme modernia tekstiilipainoa suunnittelemasi vauvan t-paidan painamiseen. Painokuva säilyy erityisen pitkään ja värit ovat ympäristöystävällisiä. Tärkeä edellytys vauvanvaatteille!


Täydellinen ja henkilökohtainen lahja ensimmäisen syntymäpäivän tai syntymän yhteydessä


Itse suunnittelemasi yksilöllisesti painettu vauvan t-paita on hieno lahjaidea tuoreille vanhemmille. He ilahtuvat varmasti luovista ideoistasi ja yksilöllisestä painokuvasta. FreeDesign-työkalu tarjoaa sinulle runsaasti suunnittelumalleja, joiden avulla voit antaa paidallesi juuri oikeanlaisen viimeistelyn. Voit suunnitella vauvan t-paidan täysin vapaasti, koska suunnittelutyökalumme on ilmainen. Voit luoda erilaisia versioita nopeasti ja valita lopuksi niistä sen parhaan ja lähettää se meille ammattimaisesti painettavaksi.


Oletko saanut tarpeeksesi vauvanvaatteiden yksitoikkoisuudesta kaupoissa? FreeDesign -työkalumme on täydellinen apu ongelmaan ja sen avulla voit suunnitella oman "vaateekokoelman" vauvallesi tai ystäviesi lapsille. Luovuudellesi ei ole rajoja ja voit myös hankkia inspiraatiota ilmaisista suunnittelumalleistamme!


Painamme vauvan t-paidat jo yhdestä kappaleesta alkaen


Et vain suunnittele omia vauvojen t-paitoja kanssamme hetkessä, vaan me myös painamme ne sinulle huippulaadukkaasti edulliseen hintaan. Painatus on mahdollista jo yhdestä kappaleesta alkaen. Sinä itse siis päätät, onko luomuksesi kertaluonteinen vai haluatko mieluummin mennä sarjatuotantoon itse suunnittelemiesi vauvan t-paitojen kanssa. Asiakkaidemme joukossa on myös mm. monia jälleenmyyjiä, jotka myyvät suunnittelemiaan t-paitoja verkossa.


Kokeile nyt: Suunnittele vauvan t-paita verkossa!

;