Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Valokuvapalapelit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata oma valokuvapalapeli

Valokuvapalapelit ovat hauskoja, etenkin kauniilla painokuvalla. Luo oma yksilöllinen valokuvapalapeli verkossa muutamalla klikkauksella omista valokuvista. Valokuvapalapelit ovat upea lahjaidea syntymäpäiväksi tai jouluksi. Anna luovuuden kukoistaa.


Kun haluat suunnitella oman valokuvapalapelin, meillä on kolme vaihtoehtoa. 200 x 250 mm sydämen muotoinen palapeli, jossa on 63 palaa, on ihanteellinen idea romanttiseksi valokuvalahjaksi. Jos haluat hauskuuttaa vastaanottajaa yksilöllisesti tehdyllä valokuvapalapelillä, on parasta valita koko 285 x 405 mm. Tässä 120 palaa odottaa rakentamista. 190 x 280 mm palapelimme on hieman pienempi, mutta silti helppo suunnitella. Se koostuu 70 palasta.


Luovat suunnittelumallit ja kuvat on painettu 1300 g/m² paksulle palapelipahville. Tämä varmistaa, että valokuvapalapelisi kestää useita kokoamiskertoja ja siitä voi nauttia siitä pitkään.


Oman valokuvapalapelin suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tarvitset suunnitteluun vain valokuvia ja tabletin tai tietokoneen. Käynnistät FreeDesign-työkalun yksinkertaisesti selaimessasi, valitset haluamasi tuotteen verkkosivuiltamme ja aloitat suunnittelun. Voit ladata omat kuvan työkaluun hetkessä ja olet vain muutaman klikkauksen päässä omasta valokuvapalapelistä! Voit halutessasi koristaa omaa grafiikkaa tai kuvaa kuvapankistamme löytyvillä kuvilla tai voit myös lisätä yksittäisen sanan tai henkilökohtaisen viestin. Kokeile heti! Koe kuinka helppoa on suunnitella painotuotteita kanssamme.


Valokuvapalapeli kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Valokuvapalapelit ovat täydellisiä lahjoja moniin eri tilanteisiin. Sydämen muotoinen palapeli sopii tietysti ystävänpäivään tai vuosipäiväksi. Valokuvapalapelimme ovat ihanteellisia myös romanttisena ja samalla erittäin henkilökohtaisena häälahjana.


Toinen idea: Jos lapsesi ovat jo rakentaneet kaikki palapelit kotona tuhanteen kertaan ja ne alkavat käydä tylsiksi, suunnittele oma valokuvapalapeli! Valitse esimerkiksi kauniita aiheita lomamatkalta tai suunnittele palapeli yhdessä lastesi kanssa. Voit myös antaa itsesunnitellun valokuvapalapelin lahjaksi muille.


Jos olet jälleenmyyjä, tarjoamme sinulle kaikki mahdollisuudet toteuttaa luovia ideoitasi laadukkaiden valokuvapalapelien muodossa. Käytä vain FreeDesign-työkaluamme ja inspiroi itseäsi ja muita luovuudellasi!


Painamme sinulle itse suunnittelemasi valokuvapalapelin

Meiltä saatavan FreeDesign-työkalun avulla sinulla on monia työkaluja suunnitella valokuvapalapeli yksilöllisesti. Jos haluat painattaa vain yhden valokuvapalapelin lahjaksi, se ei ole meille ongelma. Painamme yhdestä kappaleesta alkaen. Jos luomuksesi jaetaan esimerkiksi lahjana häissä, lukumäärää voidaan helposti lisätä yksi kappale kerrallaan jopa 250:een. Valitset vain kuinka monta valokuvapalapeliä tarvitset ja me hoidamme niiden painatuksen!


Suunnittele valokuvapalapeli verkossa kanssamme hetkessä ja hyödy korkealaatuisesta painotuotteesta edulliseen hintaan.

;