Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Tyynyt

Anna lahjaksi hyvin persoonallinen pehmotyyny tai ilahduta itseäsi. Olkoon valokuvalla tai yksittäisellä viestillä. Suunnittelutyökalumme avulla sinusta tulee uuden suosikkityynysi suunnittelija.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Malleja eri toimialoille

Suunnittele omat tyynysi yksinkertaisesti ja painatuta ne

Oletko kyllästynyt tavallisiin kauppojen tyynyihin ja haluat suunnitella tyynyliinan itse? Vai haluaisitko myydä laadukkaita tyynyjä suunnittelullasi, kalustaa loma-asuntosi itse suunnittelemillasi sohva- tai sänkytyynyillä? Suunnittele sitten tyynypäälliset itse muutamalla yksinkertaisella napsautuksella ja painatuta ne erinomaisella laadukkaasti. Sen lisäksi, että voit valita sopivan mallin monien ilmaisten mallien joukosta, sinulla on myös kaikki mahdollisuudet saada luovat suunnitteluideasi toteutetuiksi.

Tyyny, jossa on runsaasti tilaa motiiveillesi

Tyynymme ovat vakiona valkoisia. Tämä antaa sinulle täydellisen perustan 400 x 400 millimetrin kokoisten tyynynpäällisten johon voit suunnitella ja painatuttaa omia motiiveja mielesi mukaan. Voit valita: haluatko suunnitella vain etu- vai takaosan? Tai ehkä sinulla on jo jännittävä idea, esimerkiksi kuinka voit suunnitella käännettävän tyynyn eri motiivilla edessä ja takana? Hyvä puoli siinä: Et tarvitse teknisiä perusteita sijoittaaksesi motiiveja asianmukaisesti. FreeDesign-työkalu tekee tämän puolestasi automaattisesti. Kuvat, grafiikat, kirjaimet tai tekstit voidaan siirtää haluttuun paikkaan hetkessä.

Pehmotyyny laadukkaasta premium-fleecestä hygieenisellä täytteellä

Käytämme painattavaan tyynynpäälliseen premium-fleeceä, jonka paksuus on 260 g/m². Materiaali on helppo puhdistaa ja hoitaa. Samalla tyyny on ihanan pehmoinen. Joten suunnitteletsiis todellisen pehmotyynyn. Täyte on hygieenistä ja allergiaystävällistä polyesteriä.


Painamme motiivisi tyynyn pinnalle sublimaatiopainatuksella CMYK-prosessilla. Tämä antaa kuvioillesi täydellisen värisyvyyden ja kestävyyden. Halutessasi voit suunnitella ja painatuttaa yksilölliset tyynyt meillä. Mutta voimme myös ongelmitta painaa sinulle jopa 50 kappaletta. Tarjous on täydellinen jälleenmyyjille, jotka haluavat helposti toteuttaa omia luomuksiaan.

Muutamalla napsautuksella voit luoda oman tyynyn

Jos olet tähän asti ollut haluton suunnittelemaan tyynyjä, olet nyt löytänyt täydellisen ratkaisun. FreeDesign-työkaluamme varten et tarvitse laajaaaiempaa tietämystä tuotesuunnittelusta etkä myöskään ole kalliiden ohjelmistojen varassa. Valitse vain ilmaiset mallit ja aloita suunnittelu.


Tai lataa omia valokuviasi ja grafiikkasi muutamalla napsautuksella suunnitellaksesi tyynyt helposti ja intuitiivisesti. Olipa kyseessä yksilöllinen valokuvalahjaidea syntymäpäiville tai häihin tai jatkoa seuraavan liikeideasi toteuttamiseen, täällä voit suunnitella tyynysi yksilöllisesti ja painatuttaa ne laadukkaasti.

;