Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Torkkupeitot

Ryhdy torkkupeiton suunnittelijaksi. Voit inspiroida ystäviäsi, perhettäsi tai jopa ulkoilmaravintolasi vieraita. Yksilöllinen lahja tai kenties itsellesi?

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Torkkupeitot-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele viltit verkossa ja painatuta ne

Onko sinulla hyvä idea kuinka suunnitella mukava torkkupeitto itse? Ehkä sinulla on ravintola tai kahvila, jossa on ulkotila ja haluaisit valmistuttaa tporkkupeittoja yrityksesi omalla logolla? Tai etsitkö hyvin persoonallista lahjaa syntymäpäivä-, hää- tai joululahjaksi? Aloita siinä tapauksessa yksinkertaisesti tässä KLIVENTURE Finlandissä ja suunnittele mukavat torkkupeitot muutamilla napsautuksilla omalla motiivilla, kuvalla tai tekstillä. Tulet huomaamaan, että laadukkaiden ja erinomaisesti valmistettujen torkkupeittojen suunnittelu ei ole luultavasti koskaan ollut näin helppoa.

Pehmeät fleecepeitot sinulle ja vieraillesi

Torkkupeittojesi suunnitteluun käytettävissäsi on 1.300 x 1.800 millimetriä. Superpehmeät peitot, jotka on valmistettu 100 % polyesterista, tarjoavat sinulle tämän pinnan. 250 g/m² vahva mazeriaali on helppohpoitoinen ja voidaan pstä pesukoneessa 30°C pesuohjelmalla. Huomioi itse peiton hoito-ohjeet, jotta painatusmotiivisi säilyy vielä useamman pesun jälkeen ja rakenne pysyy mukavan pehmeänä. Peitot ovat ÖkoTex 100-sertifioituja. Siksi myös lapset voivat käyttää torkkupeittoasi turvallisesti. Muuten, materiaali ja työn laatu ovat erittäin korkealaatuisia. Voit myös myydä peitot myymälässäsi jälleenmyyjänä.


Painomotiiveja suunnitellessasi sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota leikkuuvaraan. Työkalu tekee sen puolestasi.

Yksilöllisesti suunnitellun torkkupeiton luominen on lasten leikkiä

Oletko miettinyt, miten kuvia ja grafiikkaa voi painatuttaa peitteeseen? FeeDesign-työkalulla olet löytänyt vastauksen siihen. Kallis ohjelmisto? Sitä et tarvitse. Aikaisempi osaaminen suunnitteluun? ET sitäkään. Rekisteröidy vain ilmaiseksi ja käynnistä työkalu. Kaikki vaiheet ovat itsestään selviä ja helppo seurata. Lataa valokuvasi kuvakansiostasi muutamalla napsautuksella, vaikka älypuhelimellasi tai tietokoneella. Vielä helpommin se toimii ilmaisten esimerkkiemme avulla. Valitse, yksilöllistä ja voit jo heti antaa peittosi painettaviksi. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisiin luonnoksiisi, se ei ole ongelma. FreeDesign-työkalun käyttö on ilmainen käyttää. Sinulle aiheutuu kuluja vain, kun lähetät tilauksesi. Kokeile nyt hetija suunnittele oma torkkupeittosi verkossa ja painatuta se!

;