Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Tilauslehtiöt

Tilauslehtiömme 25 tai 50 arkilla sopivat käytettäväksi ravintoloissa tai kätevinä muistilehtiöinä. Suunnittele yksilölliset tilauslehtiöt suunnittelutyökalumme avulla verkossa.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Malleja eri toimialoille

Suunnittele tilauslehtiöt verkossa

Jopa näin tablettien ja älypuhelinten aikakaudella, perinteinen tarjoilijan tilauslehtiö on kaukana vanhentuneesta. KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella omat tilauslehtiöt verkossa ja antaa meidän painattaa ne suurinakin määrinä.


Se tekee aina ammatillisen vaikutelman, kun tarjoilijat työskentelevät ammattimaisesti suunniteltujen tilauslehtiöiden kanssa. Itse suunnittellut tilauslehtiöt soveltuvat kaikenlaisiin ateriapalvelu-yrityksiin. Usein ne ovat myös käytännöllinen lisä elektronisten laitteiden käytölle.


Aloita nyt omalla painokuvalla ja luo yksilölliset tilauslehtiöt ravintolaasi. Pidämme huolta erinomaisesta painamisesta erittäin kohtuulliseen hintaan! Painamme 25 kappaleesta lähtien, mutta painotalomme voi helposti painaa jopa 500 tilauslehtiötä per tilaus!

Laadukas offset-paperi tilauslehtiöihin

Painamme suunnittelemasi tilauslehtiöt 90 g/m² painoiselle offset-paperille. Paperi soveltuu myös jälkeenpäin painamiseen, joten voit näin jatkaa yksittäisten arkkien kustomointia jos tarpeen.


Painamme tilauslehtiöt 25 tai 50 arkin lehtiöinä klassisessa 70 x 140 mm koossa. Tilauslehtiö on yläreunasta liimattu, jotta sivut saa helposti revittyä irti

Suunnittele oma tilauslehtiö helposti verkossa

Et tarvitse kalliita kuvankäsittelyohjelmia tai aiempaa kokemusta. Työkalumme on ilmainen ja itsestään selvä käyttää, joten se on "käyttövalmis"!Lataa esimerkiksi ravintolan tai baarin logo mukavasti sovelluksen avulla. Käytä taustavärejä yrityksesi brändin mukaisesti ja kustomoi tilauslehtiöt. Jos haluat lisätä enemmän tekstiä, tekstieditori tekee siitä helppoa. Valitse haluamasi fontti, väri ja koko vain muutamalla napsautuksella.Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Käytä ilmaisia ​​malleja, piirroksia, clipart-kuvia tai grafiikkaa. Ne ovat käytettävissäsi valtavan kuvatietokantamme kautta. Valitset vain haluamasi grafiikan tapahtuman tai teeman perusteella ja lisäät sen tilauslehtiön luonnokseen.

;