Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Telineet

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele telttakortit verkossa

Varmasti kaikki meistä ovat nähneet telttakortteja tapahtumissa, ravintoloissa tai konferensseissa. Mutta tiesitkö, että KLIVENTURE Finlandin avulla voit helposti suunnitella omat telttakortit verkossa? Voit aloittaa suunnittelun täällä ilmaisilla suunnittelutyökaluilla!


Painamme telttakortit kolmessa eri koossa, 74 x 105 mm, 105 x 148 mm ja 105 x 210 mm. Jos valitset jommankumman kahdesta ensimmäisestä koosta, voit suunnitella ja painattaa ne verkossa vaaka- ja pystysuunnassa. Painamme telttakortin ulkosivut, sisäpuoli pysyy valkoisena. Painon jälkeen ne nuutataan, jotta taitekortit on helppo koota ja sijoittaa ne pöydille ravintoloissa, konferensseissa ja messuilla.


Suunnittele telttakortit helposti verkossa

KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella telttakortit itse helposti. Et tarvitse kalliita tai erityisiä ohjelmistoja tai aikaisempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on käynnistää FreeDesign-työkalu ja voit heti alkaa suunnitella intuitiivisesti, täysin ilmaiseksi. Näytöllä näet telttakorttisi taitettuna. FreeDesign-työkalulla voit nyt täyttää valkoiset alueet omilla malleilla, logoilla, tiedoilla tai teksteillä. Voit käyttää helppokäyttöistä tiedostojen latausohjelmaa tiedostojen lähettämiseen.

FreeDesign-työkalun avulla voit myös sijoittaa omat tekstikentät mihin tahansa asettelussa. Helppokäyttöisen editorin avulla voit valita eri fontin tai fontin värin nopeasti. Fonttikoko voidaan myös säätää täydellisesti tarpeidesi ja makusi mukaan. Puuttuuko sinulta vielä sopivat kuvia? Ei ongelmaa, FreeDesign-työkalussa käytettävissäsi on valtava valikoima ilmaisia suunnittelu- ja valokuvamalleja. Käytännöllisesti lajiteltuna aiheen mukaan, voit mukauttaa telttakorit visuaalisesti tulevaan tapahtumaan, messuille tai baariin. Jos haluat muuttaa taustaväriä, voit tehdä sen vain kolmella napsautuksella. Napsauta taustapainiketta, valitse haluttu väri värispektristä, vahvista ja valmis. Helppoa!

Voit suunnitella niin monta yksittäistä telttakorttia kuin haluat. Maksat vain painamisesta. Hinnat näytetään jo suunnittelutyökalussa, joten sinä päätät kaikesta tilauksen yksityiskohdista.


Valitse paperi huolella, jotta saat telttakorteista vielä enemmän irti

KLIVENTURE Finland tarjoaa telttakorttien suunnitteluun viisi erilaista paperia ja yhteensä seitsemän paperipainoa (250 - 400 g/m²). Valitse esimerkiksi valkoinen kierrätyspaperi, jos haluat painattaa luontoa huomioiden. Erittäin edullinen vaihtoehto on painatus tavalliselle valkoiselle paperille. Tämä vaihtoehto on täydellinen, jos tarvitset suuria määriä. Jotta telttakorteista tulee houkuttelevia, on parasta valita matta tai kiiltävä paperi. Molemmat paperityypit ovat myös erittäin sopivia valokuvien tai grafiikan toistamiseen kirkaasti ja tarkasti. Jos haluat tukevan telttakortin, voit valita premium-kuvapainokartongin, minkä paino on 400 g/m².

Lisätäksesi telttakortteihin vakautta ja tyylikkyyttä, voimme myös päällystää niiden ulkosivut sellofaanilla, mikä voi olla joko kiiltävä, matta, soft touch tai pellavakuvioinen. Nämä erinomaiset sellofaanipinnoitteet ovat erittäin laadukkaita.

Voimme painaa itse suunnittelemasi telttakortit pienissä määrissä, eli ne sopivat täydellisesti vuodenaikojen kampanjoihin tai kiinnittääksesi huomiota ravintolan erikoisruokiin. Suuriin tapahtumiin tarvitaan tietenkin suurempia määriä ja voit painattaa telttakortteihin vaikka messuohjelman tai muuta tärkeää tietoa. KLIVENTURE Finlandin avulla sinun ei tarvitse murehtia painokapasiteetista. Nykyaikainen painotalomme voi tuottaa sinulle jopa 10 000 telttakorttia kerralla!

;