Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Tarrat

Kätevien tarrojen avulla voit pitää elämäsi paremmin järjestyksessä. Tarrat sopivat mainiosti esimerkiksi mainostamiseen, osoitetarroiksi ja hintalapuiksi.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Tarrat-Malleja eri toimialoille

Suunnittele tarrat verkossa

Yksilöllisesti painetut tarrat ovat erittäin siisti tapa mainostaa tuotemerkkiäsi. Suunnittele tarrat ulko- tai sisäkäyttöön täällä verkossa. Voit hyödyntää tämän painotuotteen monipuolisuutta vain muutamalla klikkauksella!


KLIVENTURE Finland-sovelluksella voit painattaa useita tuotteita pienistä määristä suuriin. Ihmiset rakastavat itsesuunnittelemiasi tarroja ja ne loppuvat nopeammin kuin luulet. Tämä ei ole meille ongelma, koska voimme painaa jopa 10 000 kpl tarratilauksen kerralla. 

Eri kokoisia tarroja

Painamme tarroja neljässä eri koossa. Pyöreät tarrat ovat halkaisijaltaan 40 mm ja 80 mm. Suorakulmaisia tarroja varten voit valita monista kokovaihtoehdoista. 


Soikeat tarrat, joiden koko on 145 x 95 mm, ovat myös erittäin suosittuja. Riippumatta siitä, mitä haluat tarroihin painattaa, saat helposti valittua haluamasi koon yhdellä napsautuksella ja suunniteltua omat tarran verkossa. Se on niin helppoa!

Suunnittele tarrat ilmaisia malleja käyttäen

Ilmainen FreeDesign suunnittelutyökalumme on apunasi. Olemme jo tallentaneet monia hienoja pohjia ja suunnitteluideoita, mitkä on lajiteltu aihealueittain. Tarvitsetko hauskat tarrat häihisi? Ei hätää, suunnittelutyökalu näyttää sinulle muutamia ideoita yhdellä napsautuksella. 


Haluatko virallisen mainostarran yrityksellesi? Loistavaa! Löydät meiltä varmasti sopivan pohjan mihin lisätä logosi nopeasti. Bonuksena: voit tehdä niin monta suunnitelmaa kuin haluat. Suunnittelutyökalu ja mallit ovat ilmaisia, maksat vain painamisesta.

Tarrat ulko- tai sisäkäyttöön

Missä haluat käyttää tarrojasi? Meillä voit valita valkoisen liimakalvon ulkokäyttöön tai valkoisen liimapaperin sisäkäyttöön. Liimakalvossa on se etu, että satunnainen sade tai roiskeet eivät tuhoa tarraasi. Tarroja voidaan tietysti käyttää moniin tarkoituksiin. Voit käyttää ulkotarroja myös yrityksen työkalujen, laatikoiden tai tuotteiden merkitsemiseen. 


Vankka liimapaperi on vakiomateriaali niille tarroille, joita käytetään ensisijaisesti sisätiloissa. Tarroja suunnitellaan usein kiinnitettäväksi tuotteisiin, kuten hillopurkkeihin, kansioihin tai laatikoihin. Voit tietysti valita myös hienon iskulauseen ja käyttää tarroja mainosmateriaalina. Yksilöllisesti painetut tarrat ovat myös erittäin suosittuja joululahjapaketeissa saajan nimen tai joulutervehdyksen kanssa painettuna.

Tarrojen nopea toimitus

Ja jos meidän on painettava tilaus nopeammin määräajan vuoksi tai koska markkinointiosasto haluaa kaiken pikaisesti, voimme auttaa! Valitset vain prioriteetti toimituksen (pieni lisämaksu) ja kiirehdimme painon ja lähettämisen kanssa, jotta saat tilauksen nopeasti. 


Mutta, riippumatta minkä tarran tilaat ja kuinka monta, KLIVENTURE Finlandissä voit aina luottaa alhaisiin hintoihin ja korkeaan painolaatuun. Luo tarrat ja anna meidän painaa - helpommin ei voisi olla!

;