Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Syntymäilmoituskortti

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata syntymäilmoituskortit itse

Ei ole luultavasti parempaa uutista kuin viesti uuden pienen ihmisen syntymästä. Suunnittele syntymäilmoituskortti helposti ja yksilöllisesti omien kuvien ja tekstien avulla verkossa. Hoidamme ensiluokkaisen painatuksen.


Tarjoamme sinulle kolme kokoa syntymäilmoituskorttien suunnitteluun, joista kukin voidaan suunnitella vaaka- tai pystysuunnassa. Voit valita, suunnitteletko vain taitetun kortin yhdelle, molemmille puolille vai kaikille neljälle puolelle. Olemme varmoja, että olet jo löytänyt painokuvan kortin etupuolelle! Voit valita A5, DIN pitkän tai "klassisen" A6-kokoisen taitekortin. Nämä koot ovat erityisen sopivia, koska ne voidaan helposti myös postittaa kirjekuoressa.


Valittavana on kolme erilaista paperia: ensiluokkainen kuvapainopaperi, paino 135-400 g/m², päällystämätön paperi (natural) kolmessa painossa tai kierrätyspaperi (bio). Natural- ja biopaperia lukuun ottamatta kaikki kuvapainopaperit saa joko kiiltävänä tai mattana. Ne soveltuvat erityisen hyvin valokuvien painatukseen. Natural- tai biopaperilla on tietysti myös omat viehätyksensä, varsinkin kun on kyse syntymästä, sillä se huokuu paljon luonnollisuutta ja bio-paperissa korostuu ympäristöystävällisyys.


Kaikki paperit voidaan päällystää sellofaanilla, mikä parantaa kortin ulkoasua entisestään ja antaa sille lisäsuojaa. Paino tapahtuu CMYK-neliväriprosessilla ja se tarjoaa sinulle maksimaalisen joustavuuden painokuvien ja värien valinnassa.


Jos haluat suunnitella syntymäilmoituskortit yksilöllisillä grafiikoilla ja kuvilla, tarvitset vain kaksi asiaa: tietokoneen tai tabletin ja Internet-yhteyden. Käynnistä FreeDesign-työkalu verkkosivuillamme ja aloita suunnittelu heti. Työkalua voidaan käyttää erittäin intuitiivisesti. Sinun ei siis tarvitse olla graafisen suunnittelun taitaja luodaksesi yksilöllisiä ​​ja kauniita syntymäilmoituskortteja.


Mikä paperi minun tulisi valita syntymäilmoituskorteille?

Koska se on hyvin erityinen hetki elämässä, olemme tehneet sinulle esivalinnan korkealaatuisista papereista. Kuvapainopaperi, millä on korkein paino neliömetriä kohden näyttää erittäin vakaalta ja korealta, mutta se ei kuitenkaan ole yhtä jäykkää kuin pahvi. Natural- ja biopapereilla voit välittää syntymäilmoituskorteillesi ympäristöystävällisen viestin.


Jos olet jälleenmyyjä ja haluat painattaa omia luomuksia, voit valita vapaasti korkealaatuisista papereistamme.


Painamme syntymäilmoituskortit jo 25 kappaleesta alkaen

Haluat varmasti kertoa mahdollisimman monelle uudesta perheenjäsenestä. Silloin 25 syntymäilmoituskorttia ei todennäköisesti riitä. Jos haluat jakaa uutiset ja ilon koko maailmalle tai jos olet itse luonut nerokkaan painokuvan jälleenmyyjänä, painamme mielellämme sinulle jopa 10000 korttia tilausta kohden. Jos tarvitset kortit nopeasti, voit valita pikatoimituksen lisämaksusta. Näet lopullisen hinnan aina heti suunnitteluohjelmassa.


Suunnittele yksilölliset ja suloiset syntymäilmoituskortit itse kätevästi verkossa ja painata ne meille - helppoa!

Sisäsivut