Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Syntymäilmoitusjuliste

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata syntymäilmoitusjuliste itse verkossa

Ensimmäiset kuukaudet lapsen syntymän jälkeen kuluvat nopeasti. Syntymäilmoitusjulisteen avulla voit vangita nämä tärkeät hetket hyvin yksilöllisesti. Suunnittele henkilökohtainen syntymäilmoitusjuliste verkossa vain muutamalla klikkauksella. Me hoidamme niiden painon.


Voit valita neljästä koosta syntymäilmoitusjulisteeseesi. Pienin koko on 297 x 420 mm (A3) ja suurin antaa uskomattomat 841 x 1189 mm suunnittelutilaa. Näiden välissä on A2- ja A1-kokoiset syntymäilmoitusjulisteet, missä on myös runsaasti tilaa kuvaideoillesi ja tekstille. Painamme sekä vaaka- että pystysuunnassa. Sinun tarvitsee vain valita tämä FreeDesign-työkalussa. Emme voi päättää puolestasi syntymäilmoitusjulisteellesi parhaiten sopivaa paperis, vaikka päätöksen teko saattaa olla vaikea monista vaihtoehdoista. Ensiluokkaisia ​​kuvapainopapereitamme on saatavana seitsemässä eri painossa mattana tai kiiltävänä 115–350 g/m2. Hyvin erityinen "julisteen tuntu" syntyy, kun valitset julistepaperin. Stafix-paperilla valitset taas erittäin älykkään vaihtoehdon. tämä patentoitu paperi tarttuu staattisen varauksen avulla kaikkiin sileisiin pintoihin ilman liimaa.


Syntymäilmoitusjulisteiden suunnittelu on todella helppoa kanssamme. Mene verkkosivuillemme tablet-laitteella tai tietokoneella, käynnistät FreeDesign-työkalun ja valitset esimerkiksi yhden kauniista suunnittelumalleista, mihin voit sitten lisätä valokuvia, tekstiä ja värejä mielesi mukaan. Tai jos sinulla on jo sopiva suunnittelumalli olemassa, voit ladata sen työkaluun ja muokata sitä helposti. FreeDesign-työkalumme on täysin ilmainen käyttää. Voit työskennellä täydellisen syntymäilmoitusjulisteen kanssa niin kauan kuin haluat. Maksat vasta kun teet tilauksen.


Söpö syntymäilmoitusjuliste kotiin tai lahjaksi

Ensimmäiset vauvan kuvat ovat aina poikkeuksellisia. Syntymäilmoitusjulisteen avulla ne saavat erityistä huomiota. Tämä tekee tästä painotuotteesta täydellisen lahjaksi ystäville tai perheelle. Tietysti FreeDesign-työkalumme on ihanteellinen myös sinulle valokuvaajana, esimerkiksi jos otat ammattimaisia kuvia vauvoista ja haluat tehdä asiakkaillesi erityisen erikoistarjouksen syntymäilmoitusjulisteella. Kokeile samantien. Näet kuinka helppoa ja nopeaa on luoda korkealaatuisia ja ainutlaatuisia syntymäilmoitusjulisteita.


Painata syntymäilmoitusjulisteet jo yhdestä kappaleesta alkaen

Olet jo suunnitellut syntymäilmoitusjulisteen itse ja nyt sinulta puuttuu vielä paikka missä painattaa ne. Me hoidamme sen! Pystymme painamaan ihan pienistä painoeristä suuriin. Voimme esimerkiksi painattaa syntymäilmoitusjulisteesta vain yhden kappaleen juuri sinulle. Tämä antaa sinulle tai ystävällesi todella ainutlaatuisen tuotteen, milla on erittäin henkilökohtainen. Jos olet itse jälleenmyyjä ja haluat myydä omia luomuksiasi vaativille asiakkaille, olet tullut oikeaan paikkaan. Painamme jopa 1000 julisteen painoeriä per tilaus. Hyödyt paitsi erinomaisesta paperi- ja painolaadusta myös alhaisista hinnoista.


Syntymäilmoitusjulisteen suunnittelu ja painatus on kanssamme helppoa ja vieläpä edulliseen hintaan.

;