Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Surunvalittelukortit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata surunvalittelukortit


Rakkaan menettäminen on erittäin tuskallista. Siksi on tärkeää jakaa kipu ja osoittaa myötätuntoa. Luo erittäin henkilökohtaisia ​​ja kunnioittavia surunvalittelukortteja omilla kuvilla, yksilöllisillä motiiveilla ja teksteillä. Varmistamme niiden korkealaatuisen painatuksen.


Painamme surunvalittelukortteja kolmessa eri koossa: A6, 105 x 210 mm pitkä ja A5. Kortit voi siis kätevästi lähettää tarpeen tullen postitse. Voit valita suunnittelulle joko pysty- tai vaakasuoran suunnan. Jos haluat lisätä korttiin paljon kuvia ja koriste-elementtejä, painamme kortit myös kaksi- tai nelisivuisina. Valittavana on 17 erilaista paperia. Yksi paperivaihtoehdoista on kuvapainopaperi, mitä löytyy 135-350 g/m² mattana ja kiiltävänä. Jos paperin tulee olla hieman vahvempi, 400 g/m² mattapintainen kuvapainopaperi on ihanteellinen vaihtoehto. Voit antaa surunvalittelukortillesi luonnollisen vaikutelman valitsemalla Natural-paperin (päällystämätön). Sitä on saatavana kolmessa eri painossa. Luontoystävällinen valinta on bio-paperi (kierrätyspaperi). Sillä on Blue Angel -sertifikaatti. Korttien jälkikäsittelyksi voit halutessasi valita sellofaanipinnoitteen. Sellofaanin kanssa korteista tulee vieläkin arvokkaamman näköisiä ja kortit ovat myös kestävämpiä.


FreeDesign-työkalu on saatavana verkkosivustollamme surunvalittelukorttien suunnitteluun. Työkalu on intuitiivinen käyttää ja siksi erittäin helppokäyttöinen myös ilman aiempaa kokemusta. Työkalusta löytyy monia hienoja surunvalittelukorttimalleja, mitä voidaan täydentää omalla tekstillä tai koristuksilla. Työkalu tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden omien kuvien ja mallien lataamiseen. Muutamalla klikkauksella voit luoda korkealaatuisia surunvalittelukortteja, joilla on henkilökohtainen kosketus.


Monipuoliset suunnitteluvaihtoehdot tekstillä ja kuvilla

Jos haluat luoda surunvalittelukortteja, löydät kaiken tarvitsemasi meiltä. Suunnittelussa voidaan käyttää aforismeja ja raamatun jakeita. Ehkä tiedät, mistä sanonnasta tai runosta poismennyt henkilö erityisesti piti? On mukava ele lisätä kyseinen teksti surunvalittelukorttiin. Usein korttiin painetaan myös kuva poismenneestä. Värisuunnittelussa hallitsevat yleensä harmaat tai mustat sävyt. Mutta voit vapaasti lisätä mitä tahansa värejä korttiin. Tähän tarkoitukseen sopivat esimerkiksi hillityt sinisen sävyt tai maanläheiset värit.


Painata surunvalittelukortit jo 25 kappaleesta alkaen

Jos olet suunnitellut surunvalittelukortit itse, huolehdimme mielellämme niiden painamisesta. Valitset vain haluamasi tilausmäärä tilauslomakkeesta. Voimme painaa kortteja 25 kpl alkaen. Jos haluat tavoittaa suuremman joukon ihmisiä, painotalollamme on valmiudet myös suurempiin määriin. Esimerkiksi, jos olet jälleenmyyjä ja olet itse suunnitellut surunvalittelukortit, voimme painaa sinulle jopa 10000 korttia per tilaus.

Riippumatta siitä kuinka monta korttia tilaat: voit aina luottaa erinomaiseen paino- ja paperilaatuun.

Sisäsivut
;