Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Surunvalittelukirjat

Anna surijoille mahdollisuus jättää viimeiset rakastavat terveiset poismenneelle. Käytä tyylikkäitä suunnittelumallejamme luodaksesi kaunis muisto sureville.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Surunvalittelukirjat-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele ja painatuta omat surunvalittelukirjat

Surunvalittelukirja tarjoaa arvokkaat puitteet muutaman myötätunnon sanan jättämiselle sureville. Surunvalittelukirja asetetaan hautajaisten jälkeen kirkkoon tai hautasumaan kappeliin. Sukulaiset ja tuttavat voivat ilmoittautua ja ilmaista myötätuntoaan. Tässä voit suunnitella ja painatuttaa laadukkaan surunvalittelukirjan toiveittesi mukaan.

Laadukas paperi ja käytännölliset formaatit

Surunvalittelukirjan painamiseen käytämme laadukasta ja sopivan vahvuista kuvapainopaperia. Näin surevien viimeiset tervehdykset saavat sopivan taustan. DIN A5:llä ja DIN A4:llä on saatavilla kaksi formaattia. Pienempi A5 surunvalittelukirja on kooltaan 148 x210 mm ja tarjoaa tilaa surunvalittejoille, kuville ja muulle sisällölle. DIN A4-version mitat ovat 210 x 297 mm ja se voidaan suunnitella pienemmän kirjan tavoin pysty- tai vaakamuotoon.

Suunnittele surunvalittelukirjat verkossa ilman suurempaa vaivaa

Varsinkaan suruvaihhéessa kenelläkään ei ole hermoa monimutkaisiin työkaluihin ja monimutkaiin suunnitelmiin. FreeDesign-työkalu tukee sinua surunvalittelukirjan suunnittelussa ilman aiempaa tietoa ja kalliita ohjelmistoja. Lisää kuvia muutamalla napsautuksella tai valitse sopiva malli ilmaisista malleista. Työkalua voidaan käyttää intuitiivisesti. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen. Surunvalittelukirjasi suunnitteluun ja hiomiseen niin paljon aikaa kuin haluat. Sinulle aiheutuu kuluja vain, kun lähetät tilauksesi. Rekisteröinnin jälkeen kaikki FreeDesign-työkalun toiminnot ovat käytettävissäsi.

Monipuolinen CMYK-painatus takaa suuren suunnitteluvapauden

Surunvalittelukirjasi painetaan CMYK-nelivärimenetelmällä. Tämä antaa sinulla laajan valikoiman vaihtoehtoja tuotteen suunnittelussa. Suunnittele yksittäisiä sivuja kuvilla kuolleesta henkilöstä tai lisää kirjaan usein sanottuja lauseita. Painatuspohjaan on tietysti mahdollista ladata myös omaa grafiikkaa tai tekstiuelementtejä.

;