Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Servetit

Yllätä vieraat yksilöllisillä serveteillä. Suunnittele servetit verkossa suunnittelutyökalumme avulla ja painata ne omalla painokuvalla.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Malleja eri toimialoille

Suunnittele servetit verkossa

Lautasliinat kuuluvat jokaiseen pöytäkattaukseen. Mitäpä jos yllätät vieraasi yksilöllisellä pöytäkoristeella? KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella servetit verkossa ja antaa meidän painaa ne valitsemallasi kuvalla.


Yksilöllisesti painetut paperiset lautasliinat ovat täydellisiä, jos haluat erottua joukosta viihdyttäessäsi. Olitpa pienessä katukahvilassa, ravintolassa tai baarissa, logollasi varustetut lautasliinat ovat aina tarpeen. KLIVENTURE Finlandissä sinulla on nyt mahdollisuus luoda ammattikäyttöön tarkoitettuja lautasliinoja helposti!


Luo omat lautasliinat nyt verkossa ja painata ne KLIVENTURE Finlandissä huippulaadukkaasti ja edulliseen hintaan!

Laadukas CMYK-painettu servettipaperi

Painamme itse suunnittelemasi servetit korkealaatuiselle, kolmikerroksiselle tissue-paperille, mikä on sekä pehmä että imukykyinen. Valinnastasi riippuen voit painattaa neljäsosaan servetistä (165 x 165 mm) tai sen koko alueelle (330 x 330 mm).


Käytämme painamiseen tavallista CMYK-neliväripainomenetelmää. Tämä neliväritekniikka antaa sinulle maksimaalisen vapauden painotietoja luodessa. Voimme painaa servetteihin esimerkiksi valokuvia tai värikkäitä grafiikoita, tekstejä ja värikkään taustan.


Itse suunniteltujen lautasliinojen luominen on mahdollista jo 120 kappaleesta alken. Voimme painaa enintään 1200 lautasliinaa per tilaus.

Suunnittele omat paperiservetit nopeasti ja helposti

KLIVENTURE Finlandin avulla sinusta tulee lautasliinasuunnittelija hetkessä. Et tarvitse kalliita ohjelmistoja tai suunnittelukokemusta. Aloita vain FreeDesign-työkalun avulla. Työkalun avulla voit lisätä omia valokuvia tai lisätä tekstirivejä, iskulauseita tai nimiä tekstieditorin ansiosta. Tekstieditori toimii kuten tavalliset tekstinkäsittelyohjelmat. Voit valita fontin värin, koon ja tyypin. Kirjoita sitten haluamasi teksti ja olet valmis!Kuvittele, jos voisit räätälöidä lautasliinaasi tiettyyn tilanteeseen tai teemaan sopiviksi. Paras tapa tehdä tämä on käyttää valtavaa kuva-tietokantaamme. Sieltä löydät kuvia, grafiikkaa, mallipohjia, taustoja ja muuta. FreeDesign-työkalua voi käyttää vapaasti.

;