Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Rantaliput

Näytä asiakkaillesi kuka olet ja mitä tarjoat yhdellä silmäyksellä. Se on erittäin helppoa ja mutkatonta rantalipulla, mikä on hyvin monipuolinen mainosväline. Aloita heti ja luo yksilöllinen suunnittelu online-suunnittelutyökalumme avulla.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Rantaliput-Malleja eri toimialoille

Suunnittele rantaliput verkossa

Rantalippu on täydellinen mainosväline liikkeeseen tai tapahtumiin. Lippu on helppo suunnitella ja se näkyy kauas. KLIVENTURE Finland -sovelluksella voit suunnitella oman rantalipun verkossa.


Käynnistä FreeDesign-työkalu nyt suunnitellaksesi omat rantaliput. Painamme jo yhdestä kappaleesta alkaen. Mutta online-painotalomme on myös valmis suurempia tilauksia varten. Voitkin tilata jopa 50 rantalippua kerralla! Hyödy täydellisestä palvelusta ja nopeasta toimituksesta.

Erilaisia kokoja painoaineistosi mukaan

KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella rantaliput kolmena eri mallina: pisara, salko tai siipi. Yksi suosituimmista malleista on ehdottomasti on siipi. Voit valita koon 610 x 1550 mm ja 741 x 5026 mm väliltä. KLIVENTURE Finland tarjoaa sinulle yhteensä 11 eri kokoa. Erikoisuutena on mini-rantaliput. Niiden koko on 210 x 380 mm ja ne sopivat täydellisesti pöydillä mainostamiseen. Mallinsa ja koonsa puolesta ne kiinnittävät heti huomiota paikasta riippumatta.

Laadukkaat materiaalit ja värit lippuihin

KLIVENTURE Finland painaa tukevalla 110 g/m² lippukankaalle. Lippukangas kestää hyvin säätä ja niitä voidaankin käyttää ulkona. Liput painetaan CMYK-neliväripainomenetelmällä. Se tarjoaa sinulle suurimman mahdollisen joustavuuden painoaineiston suunnitteeluun. Voimme painaa valokuvia tai muuta grafiikkaa rantalippuihin täydellisesti.

Optimaaliseen kestävyyteen tuulessa ja säässä

Voit valita tilatessa haluatko rantalipun järjestelmällä ja pohjalevyllä tai -ristillä, vai tilaatko pelkän lipun ilman lisävarusteita. Jos haluat käyttää lippua ulkona ja haluat varmistaa, että se pysyy pystyssä myös tuulisissa olosuhteissa, voit valita lisävarusteeksi vesipussin. Vesipussi on nopeasti täytettävä ja se antaa lipulle lisäpainoa niin, että jopa useiden metrien korkuiset rantaliput eivät kaadu.

Luo omat rantaliput verkossa ilman aikaisempaa suunnittelukokemusta

KLIVENTURE Finlandin ilmaisella FreeDesign -suunnittelutyökalulla on helppo suunnitella rantaliput itse verkossa. Avaa vain työkalu verkkosivuillamme, aloita valitsemalla haluamasi lippumalli (siipi, pisara, salko) ja koko, minkä jälkeen voit aloittaa suunnittelun. Voit valita monista eri fonteista, muokata tekstejä ja lisätä grafiikoita iskulauseisiisi. Jos haluat lisätä omia kuvia tai logoja, voit ladata ne suoraan työkalussa. Voit optimoida rantalipun käyttämällä FreeDesign-työkalun ilmaisia grafiikoita tietokannassamme.

;