Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Pullokyltit

Suunnittelutyökalumme avulla voit helposti suunnitella pullokylttejä korkealaatuisten juomien eksklusiiviseen esittelyyn, juhlien koristeluun tai tervehdykseksi viinilahjaan.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Pullokyltit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele pullokyltit verkossa

Pullokylteillä voit koristaa pullot yksilöllisesti; lisätä mukavan tervehdyksen viinilahjoihin tai koristella juhlien yhteydessä tarjolla olevia juomia. Täällä KLIVENTURE Finlandissä voit luoda omat pullokyltit ja painattaa ne edulliseen hintaan.


Yksittäisillä pullokylteillä voit tehdä viinilahjoista vieläkin houkuttelevampia tai voit lisätä niillä lisätietoja voiteisiin tai öljyihin. Tämä tekee pullokylteistä erinomaisen tavan tehdä yksilöllisiä ​​lahjoja ilman, että niitä tarvitsee välttämättä pakata.


Jos sinulla on yritys, mikä myy olutta, etikkaa, viiniä tai väkeviä alkoholijuomia, KLIVENTURE Finlandissä voit painattaa myös pulloetiketit. Voit esimerkiksi painattaa pullokyltteihin logon tai yrityksen nimen.

Premium paperia pullokyltteihin

Painamme pullokortit 250 tai 350 g/m² päällystetylle kuvapainopaperille. Voit valita tämän korkealaatuisen materiaalin joko kiiltävällä tai mattapinnalla. Mitä vahvempi paperi, sitä vakaampia ja arvokkaammilta pullokyltit näyttävät. Voimme painaa pullokyltit vaaka- tai pystysuunnassa yksi- tai kaksipuoleisina. Päätös on sinun!


Suosittelemme jälkikäsittelyksi sellofaanipinnoitetta, jotta pullokylteistä tulee jotain erityistä. Mattana tai kiiltävänä, sellofaanipinnoitetut pullokyltit eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevampia, vaan ne myös muuttuvat vakaammiksi. Erikoistehostetta pullokyltteihin saa pellavakuvioidulla tai Sotfttouch-sellofaanipinnalla. Nämä antavat pullokylteillesi kauniin ilmeen ja ne tuntuvat mukavilta kädessä.

Suunnittele omat pullokyltti verkossa vain muutamalla napsautuksella

Kaikki, mitä tarvitset pullokylttien luomiseen on KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalu. Kun olet aloittanut, voit lisätä kuvia, grafiikkaa tai tekstiä luonnokseen vain muutamalla napsautuksella. Voit ladata työkalun avulla myös omia kuvia. Tekstieditorilla voit helposti valita haluamasi fontin värin, koon tai tyypin ja lisätä halutun tekstin luonnokseen.Voit käyttää valtavaa kuvatietokantaamme vapaasti. Siellä käytettävissäsi on ilmaisia ​​malleja, taustoja tai piirroksia. Valitse useista tuhansista grafiikoista juurin sinun pullokyltteihin sopivat kuvat. Kuvat on lajiteltu tapahtumien ja aiheiden mukaan, jotta löydät tarvitsemasi vielä nopeammin.