Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Pulloetiketit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata omat pulloetiketit

Haluatko räätälöidä häiden juomatarjoilun tai haluatko tehdä ystävät ja asiakkaat onnellisiksi? Voit nyt helposti suunnitella yksittäisiä pulloetikettejä verkossa vain muutamalla klikkauksella.


Voit suunnitella pulloetiketit 11 eri koossa. Jos pullot ovat hyvin pieniä, neliön muotoinen 20 x 20 mm etiketti on ihanteellinen. Pitemmät pullot voidaan merkitä täydellisesti 70 x 25 mm kokoisella etiketillä. Klassiseen viinipulloon suosittelemme suurempia kokoja, kuten 100 x 150 mm, tai pyöreitä etikettejä, joiden halkaisija on 80 mm. Jos haluat itse suunnitellun pulloetiketin koristamaan leveää viinipulloa on parasta valita soikea 145 x 95 mm etiketti. Tarjoamme myös monia muita etikettikokoja. Luo suunnitelmia erikokoisille etikettipohjille ja katso, miltä kuvasi näyttävät niissä. Etiketit painetaan joko huopamarkeeratulle tarrapaperille, valkoiselle tai läpinäkyvälle kalvolle ja haluttaessasi myös läpikuultamattomalle mattapaperille. Kannattaa valita etikettimateriaali sen mukaan, mitä pullossa on ja tietysti minkä värinen se on. Jos haluat esimerkiksi pystyä näkemään etiketin läpi pulloon, voit valita etiketeiksi läpinäkyvää kalvoa.


Voit suunnitella omat pullotetiketit kanssamme hetkessä. Tarvitset vain FreeDesign -työkalun, tabletin tai tietokoneen. Voit käynnistää työkalun helposti selaimessasi, joten sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoa. Kauniit suunnittelumallit etikettien suunnittelua varten odottavat sinua työkalussa. Tämä tarkoittaa, että suunnittelu on erittäin nopeaa. Voit tietenkin myös ladata omaa grafiikkaa, logon tai suunnittelumallin työkaluun muutamalla klikkauksella. Hienoa on, että voit suunnitella niin kauan kunnes olet luonut täydellisen etiketin. Työkalun käyttö ja erilaisten mallien kokeileminen on ilmaista. Maksat vasta, kun teet tilauksen.


Luo kauniita etikettejä juomapulloihin tai ruokapurkkeihin verkossa

Pulloetiketit sopivat moniin eri tuotteisiin ja tapahtumiin. Entäpä jos inspiroisit häävieraat omalla viinipulloetiketillä? Tai miksi et suunnittelisi etikettejä omille purkitetuille hedelmille ja vihanneksille? Omat luomuksesi ovat varmasti täydellisiä, esim. jos myyt kotitekoisia hilloja, viiniä tai muuta ruokaa ja haluat lisätä purkkeihin logosi. FreeDesign-työkalu tarjoaa kaiken mitä tarvitset luovuutesi vapauttamiseen pulloetikettejä suunniteltaessa!


Painata pulloetikettejä jo 50 kappaleesta alkaen

Odotamme innolla pulloetiketti tilaustasi. Jos haluat esimerkiksi räätälöidä viinipullot häihin tai muuhun tapahtumaan, painamme etikettejä jo 50 kappaleesta alkaen. Olemme tietysti valmiita myös suuriin määriin ja voimme helposti painaa jopa 45 000 etikettiä per tilaus, esimerkiksi jos olet pullottaja tai tarvitset etikettejä omalle viinitilalle, mehutuotannolle tai tislaamolle. Jos tarvitset etikettejä nopeasti, voit valita pikatoimituksen. Näet kaikki mahdolliset toimituspäivät suunnittelutyökalussa.


Suunnitele omat pulloetiketit nyt helposti verkossa täältä!

;