Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Ovilaput

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ovilaput verkossa

Älä häiritse. Kukapa ei olisi törmännyt joskus tähän tekstiin ovessa? Mikä täydellinen markkinointimahdollisuus! KLIVENTURE Finlandin avulla sinulla on nyt mahdollisuus kokeilla uusia ideoita. Nyt voit suunnitella ovilaput verkossa helposti ja rentoutua, me painamme ne ja toimitamme ovellesi!


Painamme ovilaput pystysuunnassa 105 x 297 mm päällystetylle kuvapainopaperille. Voit valita paperin painon 250-350 g/m². Painon jälkeen ovilaput leikataan oikeaan muotoon ja kokoon. Voit tilata ovilaput pienestä 25 kappaleen tilauksesta jopa tuhansiin, tarpeesi mukaan.


Suunnittele ovilaput verkossa - klikkaa saadaksesi täydellinen tuote

Ovilapuissa on aina samat tylsät kuvat ja viestit. Mutta nyt voit olla erilainen. Nyt sinulla on pääsy KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkaluun. FreeDesign-ohjelmalla voit suunnitella omat yksittäiset ovilaput helposti verkossa ja ilman erityisiä ohjelmia tai suunnittelukokemusta.

Ovilapun suunnittelu on helppoa, valitset vain haluatko painatuksen eteen ja taakse vai joko-tai.

Sitten voit ladata omat kuvat asetteluun ja lisätä helposti yksittäiset tekstikentät. Tällä tavalla ovilapussa ei tarvitse aina lukea vain "Älä häiritse". Nyt voit mainostaa yritystäsi ja tuotteitasi. Jos ylläpidät omaa hotellia tai majataloa, logo kannattaa painaa ovilappuihin, mutta muuten vain taivas on rajana! Mainosta teemoja ja tee kohdennettua viestintää! Onko sinulla logo digitaalisesti valmis? Sitten voit lisätä sen helposti KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalulla. Anna ovilappujen toimia mainostyökaluina sinulle joka päivä.

Jos tarvitset inspiraatiota lisäkuvioihin ja kuviin, KLIVENTURE Finland-verkkotyökalu tarjoaa sinulle laajan tietokannan, missä on monia ilmaisia valokuva- ja suunnittelumalleja. ClipArt-kokoelma on myös saatavana. Esimerkiksi vain muutamalla kuvalla voit ilmaista, ettei kukaan saa häiritä sinua ainutlaatuisella ja kansainvälisesti ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile muutamia eri malleja ovilappuihin. Voit käyttää työkalua niin kauan kuin haluat ilmaiseksi. Maksat vain painosta!


Enemmän kuin ovilappu

Tietenkin klassinen ovilappu on ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen tästä tuotteesta. Mutta voit käyttää näitä lappuja myös muihin tarkoituksiin. Jos ylläpidät huoltamoa, autokauppaa tai autonvuokrausyritystä, voit käyttää FreeDesign-työkalua luodaksesi esimerkiksi yksittäisiä lappuja autojen sisäpeileihin ripustettaviksi.

Ovilaput voivat olla myös erittäin hyödyllisiä kotona. Voit ripustaa lapun oveen, kun haluat hieman yksityisyyttä. Ovilappuja voivat käyttää äiti tai isä kotitoimistossa halutessaan rauhaa ja hiljaisuutta työskentelyyn, tai kun teinit eivät halua häiriöitä puhuessaan puhelimessa tai kuunnellessaan musiikkia ... Aloita nyt ja suunnittele korkealaatuiset ja yksilölliset ovilaput itse - tilaa jo 25 kpl alkaen!

;