Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Ovikyltit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ovikyltit itse verkossa ja painata ne

Ovikyltti voi tehdä sisäänkäynnistäsi houkuttelevamman. Suunnittele yksittäiset ovikyltit verkossa vain muutamalla klikkauksella. Omien kuvien lisääminen ja tekstin luominen kylttiin on helppoa. Hyödynnä korkealaatuiset materiaalit ja erinomainen painolaatu.


Itse suunnitellut ovikyltit voidaan painattaa kuudessa eri koossa. Viiden millimetrin paksuiset kennolevyt tai kevyestä vaahtomuovista tehdyt kyltit ovat todella kevyitä. Kova vaahtomuovi taas on jämäkämpää materiaalia, jolle voit valita paksuudeksi viisi tai kymmenen millimetriä. Aludibond, valkoisena tai hopeisena, on materiaaleista kaikkein jämäkin. Materiaali on viisi millimetriä paksua ja soveltuu pleksilasikylttien tapaan myös hyvin ulkokäyttöön.


Voit valita 14 koosta, joista kolme on neliön muotoisia. Koot vaihtelevat kätevästä 105 x 105 mm neliöstä valtavaan 841 x 1189 mm, eli A0-kokoon. Painon jälkeen voimme halutessasi pyöristää kyltin kulmat ja tehdä reunoille reikiä, mitkä helpottavat kyltin ripustamista.

Voit suunnitella ovikyltit helposti verkossa. Tarvitset vain tietokoneen tai tabletin ja Internet-yhteyden. Avaa ilmainen FreeDesign-työkalu kotisivullamme ja aloita kylttien suunnittelu heti. Työkalusta löytyy useita hienoja suunnittelumalleja. Tai myös voit ladata omia valokuvia, grafiikkaa tai suunnittelumalleja muutamalla klikkauksella ja lisätä niihin vielä esimerkiksi tekstiä. Kylttien muokkaaminen FreeDesign-työkalulla on lasten leikkiä. Työkalu toimii hyvin intuitiivisesti ja sitä on helppo käyttää myös ilman aiempaa kokemusta. Voit luoda niin monta suunnittelumallia kuin haluat ja maksat vasta kun teet tilauksen.


Suunnittele ovikylttejä sisälle ja ulos

Valitusta materiaalista riippuen ovikylttiä voidaan käyttää sisällä tai ulkona. Voit siis suunnitella täydellisen ovikyltin esimerkiksi etuoveen. Voitte jopa suunnitella sellaisen yhdessä koko perheen voimin. Nämä laadukkaat kyltit sopivat myös toimistoon, mihin halutaan yksilölliset kyltit. FreeDesign-työkalun avulla voit helposti lisätä ovikylttisuunnitelmaan logon ja yrityksesi värit hetkessä.


Voimme painaa ovikyltit jo yhdestä kappaaleesta alkaen

Jos olet juuri suunnitellut ovikyltin itsellesi verkossa on meidän aika ryhtyä töihin. Meidän kanssa hyödyt sekä erinomaisesta painolaadusta että alhaisista hinnoista.Voimme painaa kylttejä jo yhdestä kappaleesta alkaen tarpeesi mukaan. Voit hyödyntää tätä ja päästää luovuutesi valloilleen ja kaunistaa kotia tai toimistoa samantien. Jos tarvitset useita ovikylttejä, esimerkiksi liikerakennukseen, voimme painaa sinulle jopa 100 kylttiä per tilaus.

;