Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Onnittelukortit

Joulu, pääsiäinen tai syntymäpäivä - näin digitaalisella aikakaudella painettu onnittelukortti on lähes harvinaisuus, mutta sillä on vaikutusta! Tämä pätee niin yksityis- kuin työelämäänkin.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Onnittelukortit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele onnittelukortit verkossa

Mitä ovat teksti- ja sähköpostiviestit verrattuna oikeaan paperista tehtyyn korttiin? KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella omat onnittelukortit helposti verkossa, painattaa ne meillä ja yllättää niillä ystävät, perhe tai asiakkaat.


FreeDesign-työkalun avulla yksityishenkilöt sekä yritykset voivat suunnitella onnittelukortit verkossa. Käytännölliset kortit ovat yhtä sopivia niin hää- ja syntymäpäiväkorteiksi kuin joulu- ja kutsukorteiksi.


Korkean tuotteen laadun ansiosta onnittelukortit sopivat erinomaisesti sekä yksityisiin että ammatillisiin tarkoituksiin. Meidän painotalollamme ei ole kapasiteettiongelmia suurempien määrien kanssa. Voimme painaa jopa 10 000 korttia per tilaus.

Paljon eri kokoja onnittelukortteihin

Voit luoda onnittelukortit KLIVENTURE Finlandissä neljässä eri koossa. Näiden korttien vakiokoko on A6 (105 x 148 mm). Jos kortti on tarkoitus lähettää pitkässä, kapeassa kirjekuoressa, 105 x 210 mm pitkä on täydelinen koko. Suunnitellessasi erityisen koskettavaa tervehdystä, voit valita Maxikortti koon (125 x 235 mm). A5 -kortit (148 x 210 mm) ovat hieman leveämpiä, mutta lyhyempiä.


Koosta riippumatta voimme painaa kortit vaaka- tai pystysuunnassa. Voit myös valita haluatko painattaa vain kortin ulkosivut vai myös sisäsivut. Yksipuoleisesti painetussa kortissa kääntöpuoli jää tyhjäksi, jättäen näin tilaa esimerkiksi käsin kirjoitetuille tervehdyksille tai henkilökohtaiselle viestille.

Onnittelukortit laadukkaasta kartongista

Vakio on ensiluokkainen kuvapainopaperi, minkä paino on 350 g/m². 400 g/m² kuvapainopaperi näyttää vieläkin tyylikkäämmältä. 300 g/qm

kromokartonki on hieman ohuempi, mutta yhtä tyylikäs vaihtoehto. Jos haluat painaa kortit jälkeenpäin tulostimella, esim. osoitteita lisätäksesi, kannattaa valita offset-paperi. Sen paino on 400 g/m². Ympäristöystävällinen vaihtoehto on 300 g/m² kierrätyspaperi. Kaikki kuvapainopaperit ovat saatavana sekä kiiltävänä että mattana.


Suosittelemme sellofaanpinnoitetta jälkikäsittelyksi etenkin onnittelukortteihin. Päällystämme kortin matalla tai kiiltävällä kalvolla. Sellofaanipinnoite tekee tuotteesta paitsi visuaalisesti houkuttelevamman myös kestävämmän. Miellyttävän haptisen vaikutuksen saavuttamiseksi paras valinta on joko soft touch- tai pellava-sellofaanipinnoitus.

Suunnittele onnittelukortit verkossa omalla painokuvalla

Onko sinulla jo valmis valokuva tai grafiikka? Avaa FreeDesign-työkalu heti ja aloita korttien suunnittelu verkossa. Näet kuinka helppoa se on. Et tarvitse kalliita kuvankäsittelyohjelmia tai aiempaa kokemusta. Työkalu on itsestään selvä käyttää.


Tekstieditorilla lisäät tekstiä haluamallasi fontilla, koolla ja värillä. Pystyt myös käyttämään työkalua omien kuvien lataamiseen.


Voit myös käyttää KLIVENTURE Finlandin laajaa kuvatietokantaa. Palvelumme on ilmainen: sekä FreeDesign-työkalu että kaikki mallipohjat ja kuvat.

;