Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Myötätuntokortit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata yksilölliset myötätuntokortit


Ilmaise myötätuntosi arvokkaasti rakkaan poismenon jälkeen. Suunnittele myötätuntokortit täällä yksilöllisesti, lohduttavalla painoaiheella. Varmistamme korttien korkealaatuisen painatuksen.


Myötätuntokortit ovat klassisia taitettuja kortteja, jotka voidaan suunnitella kolmessa eri koossa. A6 -kortti sopii postitettavaksi tavallisessa kirjekuoressa. DIN-pitkä malliset myötätuntokortit tarjoavat lisätilaa kuville, leveytensä ansiosta myös pienille panoraamakuville. Jos haluat suunnitella kortin suurella grafiikalla, A5-koko on tähän ihanteellinen. Valinnastasi riippuen yksi, kaksi tai neljä sivua on käytettävissä suunnittelua ja painamista varten. Jokainen kortti voidaan painaa vaaka- tai pystysuunnassa. Voit valita yli kymmenestä erilaisesta paperivaihtoehdosta. Monet niistä ovat saatavana mattana tai kiiltävänä. Joten löydät varmasti tuotteen juuri sinun tarpeisiin.


Kuoleman käsittely ei ole helppoa. FreeDesign -työkalu tarjoaa mahdollisuuden suunnitella kunnioittava myötätuntokortit itse. Jos olet jo valmistellut grafiikkaa tai valokuvia, jotka haluat lisätä korttiin, voit ladata ne yksinkertaisesti tietokoneelta tai tabletilta suoraan työkaluun. Siellä grafiikkaa voidaan edelleen käsitellä intuitiivisesti. Muokkaustyökalujen käyttämiseen et tarvitse aiempaa kokemusta. Halutessasi voit käyttää valmiita ja laadukkaita sunnittelumallejamme surunvalittelukorttien suunniteluun vaivatta.


Monia vaihtoehtoja muokkaukseen ja yksilöllistämiseen

Myötätuntokortit osoittaa sureville, että heitä ajatellaan tänä vaikeana aikana. Tuote tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja räätälöidä kortti yksilölliseksi vastaanottajalle. Raamatun jakeet ja lainaukset ovat erittäin yleinen ja arvostettu suunnitteluelementti. Jos haluat tehdä kortista arkisemman, voit lisätä esimerkiksi kuolleen suosikkirunon. Jos kyseessä on yksi kortti, joka on tarkoitettu vain tietylle henkilölle, voidaan korttiin lisätä myös henkilökohtaisia ​​valokuvia.

Jos kortti on suunniteltu myytäväksi, etupuolelle voidaan sijoittaa kukkakuvioita, kuten liljoja tai mustavalkoisia puita ja maisemia. Mutta voit myös suunnitella täysin erilaisen kortin, esim. monilla väreillä tai iloisilla kuvilla. Ennen kaikkea on tärkeää, että kortista välittyy myötätunto.


Painata yksilöllisesti suunniteltu myötätuntokortit vain yhdestä kappaleesta alkaen

Kanssamme sinun ei tarvitse painaa useita surunvalittelukortteja kerralla, jos tarvitset vain yhden. Pystymme painamaan tarvittaessa sinulle vain yhden kortin. Suunnitellessasi käytät vain aikaasi ja voit vaihtaa värejä, kuvia, koristeita tai tekstejä kunnes olet luonut juuri sinulle täydellisen tuotteen. FreeDesign -työkalumme on ilmainen. Maksat vasta kun teet tilauksen. Voit käyttää kortin suunnitteluun niin paljon aikaa kuin tarvitset.

Sisäsivut
;