Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Muovikortit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele muovikortit verkossa

Kulkukortteja tai jäsenkortteja voidaan käyttää monipuolisesti kuntoklubeilla, kahviloissa tai konserteissa. KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella omat muovikortit verkossa ja painattaa ne meillä kohtuulliseen hintaan.


Painamme painokuvat ammattimaisesti korkealaatuisesta muovista valmistetuille korteille. Koko 85,6 x 54 mm vastaa tavallisen luottokortin kokoa. Suunnittelemasi muovikortit sopivat mukavasti mihin tahansa lompakkoon tai korttikoteloon. Käytännöllisiä kortteja voidaan käyttää kahdella eri tavalla ja tarjota asiakkaille tai työntekijöille todellista lisäarvoa. Modernissa painotalossamme voimme painaa tilauksia 25 kortista aina 500 korttiin asti.


Suunnittele ammattimaiset muovikortit verkossa helposti

Ammattimaisten muovikorttien suunnittelu itse ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käynnistät FreeDesign-työkalumme ja voit alkaa suunnitella kortteja samantien. Saatavilla on monia ilmaisia kuva- ja suunnitteluaiheita. Olemme lajitelleet kuvat teemakohtaisesti, jotta säästät aikaa. Jos haluat esimerkiksi luoda jäsenkortteja urheiluseurallesi, löydät inspiroivia aiheita Urheilu & Fitness -osiosta. Jos haluat suunnitella VIP-liput konserttiin, teema Taide & Kulttuuri on paras valinta. Kauniiden valokuvaien lisäksi kuvapankista löytyy myös erilaisia taustoja. Voit käyttää muovikortteihin myös Clipart -kuvia, mitkä lisäät luonnokseen yhdellä klikkauksella.

Kaikki mallipohjat ovat täysin ilmaisia ja ne mukautuvat muovikorttipohjaan oikean kokoisena automaattisesti. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta painamisesta tai suunnittelusta ja voit käyttää FreeDesign-työkalua intuitiivisesti. Jos sinulla on jo omat korttimallit, logot ja kuvat, voit ladata ne suunnittelutyökaluun helposti.

"Omien painokuvien sekä tarjoamiemme ilmaisten grafiikoiden kanssa mielikuvituksella ei ole rajoja. 

Muovikorttien etu- ja takapuolet on käytettävissäsi kokonaisuudessaan ja voit hyödyntää koko painopinnan. Suunnittelu on täysin ilmaista. Voit muokata luonnosta, kunnes se on täydellinen. Maksat vain painosta kun teet tilauksen."


Miten voit käyttää itse suunniteltuja muovikortteja

Muovikorttien käytännöllisyys piilee niiden monipuolisuudessa. Näitä yksinkertaisia, mutta tehokkaita kortteja käytetään usein henkilökortteina VIP-alueille. Allekirjoituskentällä varustettu kortti on täydellinen pääsykortiksi klubeille tai VIP-alueelle.

Muovikortteja voidaan käyttää myös jäsenkortteina. FreeDesign-työkalulla voit lisätä logon tai iskulauseen luonnokseen vain muutamalla napsautuksella ja luoda siten täydellisiä jäsenkortteja! Klubit, urheilukerhot tai kuntosalit käyttävät myös muovikortteja. Logolla varustetut kortit näyttävät ammattimaisilta. KLIVENTURE Finland -sovelluksella voit itse luoda kortteja klubillesi, ja vieläpä nopeasti. Vakuutuitko? Aloita täältä ja suunnittele muovikortit helposti verkossa!

Etusivu
takasivu