Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Muistikirjat

Yksilöllisesti suunnitellut muistikirjat ovat täydellisiä brändin lähettiläitä yrityksellesi ja loistava henkilökohtainen lahja ystäville. Toteuta visiosi heti!

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Muistikirjat-Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Muistikirjat-Malleja eri toimialoille

Suunnittele muistikirjat verkossa

Kun haluat kirjoittaa jotakin nopeasti ylös kokouksessa tai kun pidät päiväkirjaa, matkapuhelin on tähän usein hieman epäkäytännöllinen. Tarvitset hienon muistikirjan! KLIVENTURE Finland -sovelluksella voit suunnitella omat muistikirjan verkossa vain muutamalla napsautuksella.


Jos sinulla on oma yritys tai liike, voit tehdä muistikirjoista täydellisen mainoslahjan. Lisää esimerkiksi logosi tai osoitteesi kanteen ja viimeistele luonnos yhdellä FreeDesign-työkalun houkuttelevista grafiikoista! Voit tietysti myös lahjoittaa muistikirjat työntekijöillesi.

Käytännölliset muodot muistikirjoja varten

Sinun ei tarvitse olla suuri kirjailija, kuten Hemingway, Balzac tai Grass, kirjoittaaksesi ajatuksesi muistikirjaan. Ja sinun ei tarvitse olla suunnittelun ammattilainen tai taiteilija suunnitellaksesi oman muistikirjan. KLIVENTURE Finland -sovelluksella voit suunnitella muistikirjan korkealaatuisella paperille helposti. Kokoina on A4 (201 x 297 mm) ja A5 (148 x 110 mm), ja joko 128 tai 192 sivua.


Lisäämme kirjaan myös käytännöllisen valkoisen kapitteelinauhan. Tällä tavalla löydät tärkeät muistiinpanot ja ylöskirjaamasi tiedot nopeasti. Winkelcarolla painettujen sivujen ansiosta voit käyttää näitä käteviä muistikirjoja moneen tarkoitukseen. Ulkosivujen sellofaanipinnoite antaa muistikirjoille lisäsuojaa.

Suunnittele oma muistikirja askel askeleelta

Muistikirjan suunnittelu on helppoa FreeDesign-työkalun avulla. Et tarvitse mitään erityistä ohjelmaa tai aiempaa kokemusta. Ryhdyt vain muistikirjan kannen suunnitteluun. Suunnittelutyökalun käyttö on intuitiivinen. Voit esimerkiksi lisätä minkä tahansa määrän tekstiä muistikirjan etu- ja takakanteen. Lisäksi etu- ja takakannen taustaväri voidaan muuttaa nopeasti valitsemallasi värillä. Voit yhdistellä värejä silmämääräisesti tai määrittää ne värikoodeja käyttämällä.Ja Freedesign-työkalusta löydät niin jännittäviä, hauskoja kuin hieman vakavampiakin kuvia - voit valita kuvista, mitkä on lajiteltu tapahtumien tai aiheiden mukaan. Freedesign -työkalu tarjoaa sinulle graafisia elementtejä yhdellä napsautuksella. Tietenkin voit myös lisätä omia valokuvia, taustoja, logoja tai kuvia. Lataat vain yksinkertaisesti haluamasi kuvat. Voit käyttää luonnoksen luomiseen niin kauan aikaa kuin haluat. FreeDesign-työkalu on maksuton.

;