Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Mattoja

Räätälöidyn maton avulla maailma on sinun osterisi. Paina mattoon logosi, suosikkikuvasi tai henkilökohtainen viestisi. Verkkosuunnittelutyökalumme auttaa sinua suunnittelussa, ja ainutlaatuinen kappaleesi on valmis hetkessä.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Malleja eri toimialoille

Suunnittele omat mattosi ja painatuta ne

Matto tekee jokaisesta huoneesta mukavamman ja tarjoaa jotain tiettyä erikoista huonekalujen väliin. Jos etsit mattoja yrityksellesi ja haluat lisätä logosi tai CI-värisi, meillä on sinulle täydellinen ratkaisu: suunnittele matot itse. Et tarvitse laajaa suunnitteluosaamista tai kallista suunnittelutyökalua. Aloita verkossa täällä ja ryhdy omaksi mattosuunnittelijaksi hetkessä. Painamme sinulle valitsemastasi mallista riippuen jopa 50 kappaletta tilausta kohden!

Yksilöllisten mattojen suunnittelu nopeasti verkossa

Maton suunnittelu on helppoa FreeDesign-työkalun avulla. Vain muutamalla napsautuksella voit valita yhden ilmaisista malleista tai ladata valokuvasi ja motiivisi nopeasti lisätäksesi ne. FreeDesign-työkalua voidaan käyttää intuitiivisesti ilman kalliita ohjelmistoja tai suunnittelukokemusta. Näin helppoa on luoda kauniita mattoja yksilöllisesti. Ne eivät sovellu vain yrityksesi tilojen sisustamiseen yrityssuunnittelussa, vaan myös ihanteellisiksi lahjaideoiksi syntymäpäiville, syntymäjuhliin tai vuosipäiville. Aloita nyt, niin näet heti, kuinka helppoa on räätälöidä ja tulostaa matto verkossa.

Valitse mattoversiosi

Meillä mattosi suunnitteluun on kolme versiota käytettävissäsi. Jos valitset ensiluokkaisen nukkamaton, saatavilla on neljä eri kokoa, klassinen suorakaiteen muotoinen 1 000 x 800 mm ja 2 000 x 1 500 mm sekä kaksi pyöreää mattoa, joiden halkaisija on 1 000 ja 1 800 mm. Jos valitset Basic nukka -version, kokoja on kolme, suorakaiteen muotoiset 1 200 x 800, 1 500 x 1 000 ja 1 500 x 2 000 millimetriä. Ultrasoft matot ovat saatavilla yhdessä koossa. Niiden koko on 1 600 x 1 000 millimetriä. Valitse vain tuote, jonka haluat suunnitella mallistosta. Muuten, koko maton pinta on käytettävissäsi motiivejasi varten!


Painamme aiheesi nelivärisellä lämpösublimaatiopainatuksella. Näin ne pysyvät värikkäinä. Erittäin käytännöllinen: kaikissa matoissa on liukumaton alapuoli.

Käytännöllisestä lyhyestä nukasta pehmoisen pehmeäksi

Premium nukka -mattojen materiaalitiheys on 1200 g/m² ja ne koostuvat 100-prosenttisesti polyamidikuiduista. Tämä tekee materiaalista erittäin helppohoitoisen ja samalla kestävän. Jos valitset Basic nukka -maton, se on valmistettu 100 % polyesterista, jonka vahvuus on 900 g/m². Tiheä kangas on helppo puhdistaa ja sopii mainiosti esimerkiksi sisäänkäyntitiloihin. Painatuksen jälkeen tämä matto leikataan sopivaan kokoon. Ultrasoft-mattomme ovat erittäin korkealaatuisia. Ne ovat erittäin tiheästi kudottu 1 200 g/m². Kuidut koostuvat korkealaatuisesta polyesteri-polyuretaaniseoksesta. Tämä tekee matosta erityisen pehmeän ja sopii jopa lastenhuoneen matoksi. Kuten Premium-matto, myös Ultrasoft-versio on solmittu reunoista painatuksen jälkeen. Tämä antaa tuotteille entistä paremman lopputuloksen.

;