Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Mainostelineet

Tavoita potentiaaliset asiakkaat jo heidän ohikulkiessaan. Mainostelineillämme saavutat kohderyhmäsi suoraan kadulla. Suunnittelutyökalumme avulla voit luoda oman yksilöllisen mainosviestisi helposti verkossa.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Mainostelineet-Malleja eri toimialoille

Suunnittele A-telineet verkossa

A-telineet ovat yksinkertaisia ja nerokkaita mainosjärjestelmiä ulko- ja sisämainontaan. Nopeasti asennettuna, ne ovat täydellisiä jalkakäytävillä ja myynti- ja näyttelyosastoilla. KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella yksilölliset A-telineet itse verkossa!


Tarvitsetko A-telineen joulumainontaan tai haluatko mainostaa myymälääsi ostoskeskuksessa? Valitse sopivat valokuva- tai suunnittelumallit ilmaisesta kuvatietokannastamme ja lisää ne luonnokseesi! Etsi kuvia tapahtuman ja aiheen mukaan ja löydä etsimäsi kuva nopeasti ja helposti.

Mainostelineet useassa koossa

Molemmat versiot ovat saatavana neljässä eri koossa: A1 (594 x 841 mm), A0 (841 x 1 189 mm), B1 ja B2, jokaisen leveys on 700 mm. Päätät vain, mikä muoto sopii parhaiten mainostarpeisiisi!


Jos sinulla on jo oma mainosteline, valitse pelkkä julisteen painatus FreeDesign-työkalusta. Voit suunnitella julisteen telineen kummallekin puolelle. Voit valita painetaanko sama painokuva kummallekin puolelle vai eri kuva eri puolille.

Tukeva jalusta sisä- ja ulkotiloihin

Voit tilata joko pelkän julisteen tai sekä julisteen, että siihen sopivan telineen. Valittavissa on kaksi erilaista telinettä: yksi soveltuu sisäkäyttöön ja toinen ulos. Sisätilojen julistetelineet koostuvat vankasta A-telineestä, missä on alumiininen taitettava kehysjärjestelmä. Julisteen päälle tuleva kalvo pitää julisteen suojassa lialta ja roiskeilta, ja samalla se myös vähentää valon heijastusmista pinnasta niin, että juliste pysyy aina luettavana.


Jos haluat mieluummin mainostaa jalkakäytävällä tai kaupan edessä kulkeville asiakkaille, ulkoteline on oikea tuote. Nämä julistetelineet sisältävät käytännöllisen alumiinisen taitettavan kehyksen heijastamattomalla kalvolla. Toimitamme myös vankan vesisäiliön jousilla pitämään mainostelineen pystyssä säällä kuin säällä.

Suunnittele mainostelineet itse verkossa

KLIVENTURE Finlandin ja FreeDesign-työkalun avulla voit helposti luoda oman mainoksen A-telineelle. Työkalu on intuitiivinen ja ilmainen käyttää.


Voit ladata omaa grafiikkaa, kuvia tai piirroksia ja asetella ne haluamaasi paikkaan. Hiiren napsautuksella määrität tekstikentät. Helppokäyttöinen tekstieditori auttaa valitsemaan fontin, sen koon tai värin. Haluatko värillisen taustan? Tämä ei ole myöskään ongelma FreeDesign-työkalun kanssa. Kaksi napsautusta ja sinulla on oranssi tai sininen tausta tai voit lisätä yritysbrändiisi sopivan värin värikoodia käyttämällä!

;