Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Magneettikalvot

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele magneettikalvot verkossa

Magneettikalvot ovat mainiota mainontaa autoissa tai muilla metallisilla pinnoilla, kuten jääkaapeissa tai kylteissä. Kalvot voidaan asentaa ja poistaa jouhevasti. KLIVENTURE Finland-palvelussa voit suunnitella omat magneettikalvot ja painattaa ne edullisesti.


Magneettikalvot voidaan tehdä kahdessa eri mallissa KLIVENTURE Finlandissä. Klassinen "jääkaappimagneetti" on 0,6 mm paksu ja siinä on matta PVC-pinnoite. Kalvo on erittäin helppo sentaa ja se voidaan poistaa jälkiä jättämättä.

Jos valitset magneettikalvon autollesi, materiaali on hiukan vahvempi ja kestävämpi 0,9 mm. Kuten jääkaappikalvo, myös tämä kalvo tarttuu kaikkiin metallipintoihin, mutta on optimoitu käytettäväksi henkilö-, paketti- ja linja-autoissa. PVC-pinnan ansiosta magneettikalvo on säänkestävä ja pitkäikäinen. Huomaa kuitenkin, että magneettikalvo saattaa aiheuttaa muutoksia auton maalipinnassa vastamaalattuissa tai uusissa autoissa. Ethän siis aseta mageneettikalvoa tuoreelle maalipinnalle. Emme ota vastuuta maalipinnan mahdollisista vaurioista.

Tuotamme magneettikalvot 11 eri muodossa. Pienin kalvo on 200 x 200 mm. Jos etsis hieman suurempaa neliötä, valikosta löytyy myös koko 300 x 300 mm. Magneettikalvoja on saatavana myös kokoina A4 (210 x 297 mm) - A0 (841 x 1 189 mm) ja sekä B4:stä (250 x 350 mm) valtavaan B1:een (700 x 1000 mm).

Painamme kaikki magneettikalvot vaaka- tai pystysuunnassa. Painatus tehdään CMYK-neliväripainomenetelmällä. Tällä tavalla voit vapaasti valita painokuvan ja voit suunnitella magneettikalvot valokuvien, grafiikoiden tai tyylikkäiden piirrosten avulla. Kaikki painokuvat painetaan kirkkain ja tarkoin värein.


Luo oma magneettikalvo helposti verkossa

Suunnitellaksesi magneettikalvoja itse verkossa, et tarvitse kallista ohjelmaa eitä aiempaa suunnittelukokemusta. Käynnistät vain FreeDesign-työkalumme ja aloitat suunnittelun heti. Muutamalla napsautuksella saat ladattua kuvia luonnokseen tai lisätä iskulauseen ja muuta tekstiä näppärästi. Tähän tarkoitukseen on saatavana helppokäyttöinen tekstieditori. Määritä fontti, koko ja väri milloin tahansa tai lisää valitsemasi taustaväri. Voi painattaa magneettikalvot esimerkiksi kokonaan yritysbrändin väreissä.

Jos haluat optimoida magneettikalvot graafisesti, mutta sinulla ei ole siihen sopivaa kuvamateriaalia, tämä ei ole ongelma. Ilmainen kuvatietokanta on käytettävissäsi. Monet tuhannet grafiikat, taustat ja piirrokset odottavat sinua.


Soveltuu parhaiten mainontaan ja tiedottamiseen

Magneettikalvot ovat täydellinen mainosväline autoon. Ne voidaan kiinnittää joustavasti ja niitä voidaan käyttää eri ajoneuvoissa. Magneettikalvot ovat aina hyvä valinta riippumatta siitä mainostatko tapahtumaa vai painatatko niihin yrityksesi nimen ja yhteystiedot. Jos haluat ajaa autollasi yksityisesti, voit irrottaa magneettikalvot.

Jääkaappien magneettikalvot soveltuvat myös mainoslahjoiksi asiakkaille tai esimerkiksi tietokyltiksi millevain magneettiselle pinnalle.

Luo magneettikalvot omalla painokuvalla verkossa nyt ja painata laadukkaat KLIVENTURE Finland-tuotteet edullisesti!

Haluatko suunnitella lisää painotuotteita? Avaa FreeDesign-työkalu ja suunnittele omat bannerit, tarrat ja esitteet!

;