Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Liput

Lipuilla voit saavuttaa optimaalisen huomion jopa hieman kauempaa. Liput ovat säänkestävää ja tukevaa kangasta, mikä kestää voimakkaammassakin tuulessa.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Liput-Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Liput-Malleja eri toimialoille

Suunnittele liput verkossa

Liput itse suunnitellulla mainoskuvalla ovat täydellisiä mainosvälineitä niin ulko- kuin sisätapahtumissakin. KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella omat liput verkossa ja antaa meidän painaa ne huippulaadukkaasti.


Kuten bannerit, liput sopivat täydellisesti ulkomainontaan. Jos sinulla on autokauppa tai haluat kiinnittää huomiota yritykseesi, yritysbrändilläsi painetut liput ovat ihanteellinen tuote. Lippuja voidaan käyttää myös tapahtumissa tekemään osastosi näkyvämmäksi. Liput ovat käytännöllisiä ja niistä suurimmatkin voidaan yksinkertaisesti taittaa ja niitä on helppo varastoida.

Suuret liput, näkyvyyttä joka puolelle

Itse suunnitellut liput voidaan painaa 11 eri koossa, pienimmästä 800 mm korkuisesta aina 5000 mm korkuiseen. Pienin lippu, minkä voit suunnitella kanssamme, on 800 x 1 200 mm ja suurin 1 500 x 5000 mm. Voit mainostaa itseäsi, tuotteitasi tai palveluitasi suurimmillaan 7,5 m² kokoisella pinta-alalla. Kaikki liput voidaan painaa vaaka- tai pystysuunnassa ja ne sopivat pylväisiin tukijalalla tai ilman.


Suurissa auloissa, tapahtumissa tai messuilla liput ovat täydellinen mainosväline. B1-paloluokituksen ansiosta, liput täyttävät kaikki tärkeät paloturvallisuusvaatimukset.

Suunnittele oma lippu muutamalla napsautuksella ja ilman aiempaa kokemusta

Käynnistä vain FreeDesign-työkalua ja valitse haluamasi tuote. Sitten, vain muutamalla napsautuksella, lataat omat kuvat ja grafiikat asetteluun ja asetat ne haluamiisi kohtiin lipussa.


Kätevä tekstieditori tarjoaa sinulle monia erilaisia fontteja. On helppo valita haluamasi fonttikoko ja -väri ja suunnitella lippuun tekstit. Tietysti voit käyttää FreeDesign-työkalua myös taustavärin lisäämiseen, voit esimerkiksi valita yritysbrändiisi sopivan värin.


Jos haluat lisätä uusia kuvia lippuun, mutta sinulla ei ole vastaavia grafiikoita saatavilla, voit käyttää kuvatietokantaamme. Sieltä löydät useita tuhansia kuvia ja taustoja, joiden avulla voit täydentää lippusuunnitelmaasi ilmaiseksi.

Laadukas lippukangas lipuillesi

Painamisessa käytämme korkealaatuista, 110 g/m² lippukangasta, mikä on valmistettu säänkestävästä polyesteristä. Liput ovat ympäriinsä vahvistettuja ja siksi erittäin kestäviä. Lisäksi lipuissa on koukku kahdessa kiinnityskulmassa ja metrin välein kiinnitysreunassa turvallista kiinnitystä varten. B1-paloluokituksensa ansiosta suunnittelemiasi lippuja voidaan käyttää myös sisätiloissa tapahtumissa sekä juhlissa.

;