Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Lippikset

Voit nyt suunnitella tyylikkäitä lippiksiä eri väreissä, joko ilmavalla verkkokankaalla tai pehmeänä puuvillaversiona helposti verkossa suunnittelutyökalumme avulla.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Lippikset-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele lippikset verkossa

Lippis ovat suosittu varuste niin nuorille kuin vanhoillekin vapaa-ajanviettoon tai urheiluun. Hyödynnä lippiksen suosiota mainostamistarkoituksiin ja suunnittele lippikset yksilöllisesti verkossa KLIVENTURE Finlandin avulla. Painamme puuvilla- ja mesh-lippiksiä eri väreissä.


KLIVENTURE Finlandissä painatetut lippikset sopivat myös jälleenmyyjille, ketkä haluavat painattaa korkealaatuisia tuotteita ja myydä niitä eteenpäin. Voimme painaa jopa 100 lippistä per tilaus.


Jos haluat antaa lippiksen syntymäpäivälahjaksi tai muuta erityistapahtumaa varten, KLIVENTURE Finlandissä voit painattaa jo yhdestä kappaleesta alkaen. Lippikset ovat myös erittäin suosittuja esim. polttariporukoille.

Ilmava Mesh-lippis tai puuvilla-lippis eri väreissä

Todellinen klassikko on mesh-lippis, missä lippiksen takaosaan on käytetty mesh-kangasta. Jos valitset puuvilla-lippiksen, saat tukevan lippiksen, mikä mukautuu erittäin hyvin pään muotoon ja suojaa päätä tuulelta ja auringolta.


Lippisten paino tapahtuu siirtopainatus-menetelmällä. Tämä varmistaa, että värit ja kirjaimet painetaan täydellisesti ja pysyvästi lippiksiin. Korkea painolaatu takaa painotuotteille pitkän käyttöiän. Mustasta valkoiseen, saatavana on monia väriyhdistelmiä, mukaan lukien erikoisvärit, kuten neon-pinkki, laivastonsininen tai oliivinvihreä. Saatavana on kaikenkaikkiaan yli 20 eriväristä lippistä.

Suunnittele lippikset helposti verkossa

KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella lippikset verkossa vain muutamalla klikkauksella. Tätä varten käytettävissäsi on ilmainen FreeDesign-suunnittelutyökalua, missä voit aloittaa lippiksen suunnittelun ilman aiempaa kokemusta. Valitset vain haluamasi lippismallin ja lisäät haluamasi aiheet tuotteeseen. Käytössäsi on myös suuri valikoima ilmaisia ​​malleja muokataksesi lippiksestä täydellisen. Jos sinulla on jo oma painokuva, voit lisätä sen helposti. FreeDesign-työkalun avulla voit siis suunnitella, tallentaa ja vertailla erilaisia ​​lippiksiä verkossa veloituksetta. Vasta kun tiedät mitä haluat tilata, ja sinulla on painovalmis suunnitelma, suoritat maksun, minkä jälkeen toteutamme tilauksesi.

Miksi sinun pitäisi painattaa oma lippis?

Itse suunniteltuja lippiksiä voi käyttää monin tavoin. Lippikset ovat esimerkiksi täydellinen mainosväline, niitä voi jakaa kanta-asiakkaille tai antaa lahjana messuvieraille. Lippiksiä voidaan käyttää myös osana työvaatetusta. Logolla ja yrityksen nimellä painettuna, lippikset ovat oiva asu työntekijöille ja mainosvälineeksi, tuoden samalla firmalle näkyvyyttä. Yhdessä itsepainatettujen paitojen, takkien tai huppareiden kanssa, saat aikaan yhtenäisen asusteen esimerkiksi myyntitiimillesi messuille.

;