Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Lahjapaperit

Tämä tekee antamisesta vieläkin hauskempaa! Nyt voit suunnitella ja painattaa oman korkealaatuisen lahjapaperin kätevästi verkossa muutamalla klikkauksella.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Lahjapaperit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele lahjapaperi verkossa

Tällä tavalla lahjojen antaminen on vielä hauskempaa! KLIVENTURE Finlandin avulla voit helposti suunnitella oman korkealaatuisen lahjapaperin verkossa vain muutamalla napsautuksella.


Yrityksen lahjapaperi on tietysti täydellinen myös muihin tilaisuuksiin tai asiakaslahjoihin. KLIVENTURE Finlandissä lahjapaperiarkkeja on helppo muokata oma makuun. Me huolehdimme ammattimaisesta painosta laadukkaalle paperille. Jos tarvitset paljon paperia, se ei ole ongelma. Nykyaikainen painotalomme voi painaa jopa 250 suunnittelemaasi lahjapaperiarkkia per tilaus.

Eri kokoja eri kokoisille lahjoille

Painamme lahjapaperisi päällystetyllä kuvapainopaperilla, mitkä ovat paksuuksiltaan 115, 135 ja 170 g/m² . Lahjapaperiarkkien kokoja on 297 x 420 mm (A3) - 700 x 1000 mm, mikä vastaa B1-kokoa. Painopinta-alaa on koko alue, joten sinulla on runsaasti tilaa luoville ideoillesi. KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalun avulla voit aloittaa suunnittelun verkossa heti!

Suunnittele yksilöllinen lahjapaperi jouluksi, syntymäpäiville tai häihin

KLIVENTURE Finlandin erinomaisten valokuva- ja suunnittelumallien avulla sinulla on loputtomat mahdollisuudet luoda oma lahjapaperi. Koska tarjoamme sinulle paljon malleja, olemme lajitelleet ne aiheiden ja tilaisuuksien mukaan. Tarvitsetko lahjapaperin häihin? Ei ongelmaa! Valitse vain tilaisuus ja inspiroidu ainutlaatuisilla aiheilla.


Se on helppoa KLIVENTURE Finlandin ilmaisella FreeDesign-työkalulla. Et tarvitse mitään erityisiä ohjelmistoja tai aiempaa suunnittelukokemusta. Sinulla ei tarvitse myöskään olla valmiita malleja, koska KLIVENTURE Finland tarjoaa sinulle ilmaiseksi laajan valikoiman valokuva- ja suunnittelumalleja. Voit halutessasi tietysti myös ladata omia kuvia, taustoja ja logoja helposti.

;