Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Lahjapakettikortti

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele lahjatarroja verkossa

Lahjatarrat kruunaavat jokaisen lahjan. Mutta ovatko tavalliset tarrat liian tylsiä? Nyt voit suunnitella omat lahjakorttisi verkossa kanssamme. Aloita heti! Painamme 50 lahjatarrasta lähtien.


Valinnastasi riippuen painamme itse suunnittelemasi lahjatarrat huopamarkkeeratulle, valkoiselle päällystämättömälle paperille tai valkoiselle/läpinäkyvälle ja pysyvästi kiinnittyvälle kalvolle. Vaikka huopamarkkeerattu paperi antaa erityisen kauniin haptisen vaikutelman pakkaamisessa, klassinen liimakalvo tarjoaa erityisen lujan pidon. Läpinäkyvä versio on erityisen sopiva liimattuna vaalealle pinnalle.


Valinnastasi riippuen tarrat painetaan joko kapea tai leveä sivu ensin. Voimme painaa 50-5000 tarraa per tilaus.

Tarrojen suunnittelun kauneus piilee siinä, että painopinta-alaa on koko tarra (leikkausvara huomioonottamatta). Voit siis päästää luovuutesi valloilleen!


Suunnittele omat lahjatarrat verkossa ilman omaa ohjelmistoa tai aiempaa kokemusta

KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalun avulla voit suunnitella tarran milloin tahansa. Etkä tarvitse mitään erityistä kuvankäsittelyohjelmaa. Nettiyhteys ja online-työkalumme ovat kaikki mitä tarvitset. Suunnittelutyökalumme ohjaa sinut koko prosessin läpi.

Onko sinulla jo oma kuva tai logoja? Voit ladata ne suoraan työkaluun ja asetella ne haluamiisi kohtiin. Työkalu näyttää heti, onko sinun esimerkiksi siirrettävä kuvaa niin, ettei se leikkaudu pois.

Jos sinulla ei ole omaa grafiikkaa, ei hätää. FreeDesign-työkalulla voit käyttää tuhansia KLIVENTURE Finland-grafiikoita ja -malleja. Aiheittain lajiteltuina löydät niistä nopeasti juuri etsimäsi. Yhtä helppoa on lisätä tekstiä. Sinulla on tätä varten käytössäsi erityinen tekstieditori, mistä löydät useita eri fontteja.

FreeDesign-työkalu on täysin ilmainen käyttää. Sinulla on jopa mahdollisuus tallentaa lahjatarroista erilaisia versioita ja päättää vertailun jälkeen niistä paras. Sitten me huolehdimme painosta luotettavasti ja ammattimaisesti, ja tietysti kohtuulliseen hintaan.


Luo lahjatarroja syntymäpäiviin, jouluksi, pääsiäiseksi tai muihin juhliin

KLIVENTURE Finlandin avulla voit luoda omia lahjatarroja yhtä helposti niin yksityiskäyttööni kuin yrityksellekin. Jos sinulla on esimerkiksi myymälä, voit yllättää asiakkaasi jouluisilla lahjatarroilla. Tai voit koristella työntekijöiden joululahjat erityisellä tarralla. Voit suunnitella tarroja erinomaisesti myös häihin tai syntymäpäiville.

Aloita heti ja suunnittele omat lahjatarrat verkossa! Me huolehdimme painosta. KLIVENTURE Finland on edullinen painotalo verkossa!

Haluatko suunnitella ja painattaa muita tuotteita itse? Aloita samantien ja suunnittele tarroja tai etikettejä. Painamme tuotteet logollasi tai muulla painokuvalla mainostarpeisiisi.

;