Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kyltit

Soveltuu ulkokäyttöön ilmoittamaan yrityksestä, toimistosta tai vastaanotosta. Voidaan käyttää myös sisällä ovikylttinä tai sisustuselementtinä.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kyltit-Malleja eri toimialoille

Suunnittele kyltit verkossa

Voit käyttää kylttejä mainontaan ja tiedottamiseen. KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella kylttejä erilaisilla painokuvilla tapahtumiin tai rakennustyömaille, sisä- tai ulkotiloihin ja painattaa ne kanssamme.


Voit käyttää kylttejä hyvin erilaisiin tarkoituksiin joko seuraavassa vaalikampanjatapahtumassa, tapahtuman mainostamisessa tai yrityksesi tilojen suunnittelussa. Tiedot voidaan esittää nopeasti ja kustannustehokkaasti. KLIVENTURE Finlandissä voit luoda tarvitsemasi kyltit ja suunnitella ne itse ideoidesi pohjalta.


Luo kyltit nyt verkossa ja painata ne KLIVENTURE Finlandissä huippulaadukkaasti! Voit tilata vain yhden tai enintään 50 kylttiä tilausta kohden.

Suuri valikoima kokoja

KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella kylttejä kymmenessä eri koossa. Tarjoamme sinulle myös erikoiskoon 110 x 510 mm. Nämä kyltit sopivat rekisterikilviksi ja ne sopivat siis erinomaisesti autokauppoihin tai autojen myyjille yleensä. Pienin kyltti on kooltaan 200 x 300 mm ja suurin 841 x 1189 mm (A0), mikä sopii esimerkiksi suurien tapahtumien mainoskylteiksi. Tarjoamme sinulle myös kaksi muuta kokoa: A2 (420 x 594 mm) ja A1 (594 x 841 mm). Neliönmalliset koot 500 x 500 mm tai esim. 300 x 450 tai 600 x 800 mm ns. välikoot, antavat ilmettä mallinsa johdosta.

Voimme painaa kaikki kyltit pysty- tai vaakasuunnassa

Meillä on kylttejä polypropeeni kennolevystä, mikä soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Aludibond-kyltit ovat myös mahdollisia. Nämä ovat erityisen kestäviä ja säänkestäviä, sopivia esimerkiksi ulkoseiniin kiinnittämistä varten. Plexiglas XT -materiaalilla valitset iskun- ja säänkestävän akryylin, mitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Kevyt- ja kova vaahtomuovikyltit puolestaan ​​ovat enemmän sisäkäyttöön tarkoitettuja.


Painon jälkeen voimme halutessasi pyöristää kylttien kulmat. Voimme myös porata kyltteihin kulmareiät, jotta ne voi kiinnittää seinään. Lisävarusteina voit valita imukupit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut välilevyt, kiilalistat tai levykiinnikkeet.

Suunnittele kyltit omalla painokuvalla ja tekstillä helposti verkossa

KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalulla voit luoda kylttejä kuvioilla ja teksteillä nopeasti. Et tarvitse tähän omaa ohjelmistoa, vaan voit aloittaa suoraan verkkosivustoltamme FreeDesign-työkalulla. Lataa kuvat asetteluun muutamalla napsautuksella tai lisää iskulauseita ja tekstirivejä tekstieditorilla. Suunnittelutyökalu on helppo käyttää ilman aikaisempaa kokemusta.


Jos haluat tehdä kylteistä entistäkin ammattimaisempia grafiikkaelementeillä, voit käyttää KLIVENTURE Finlandin laajaa, ilmaista kuvatietokantaa. Sieltä löytyy lukemattomia grafiikoita, piirroksia ja clip art-kuvia lajiteltuina teemojen ja tapahtumien mukaan.

;