Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kuulakärkikynä

Ihanteellinen mainoslahja pienille yrityksille! Suunnittele kynät esimerkiksi logollasi tai yhteystiedoillasi painettuna nyt verkossa!

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kuulakärkikynä-Malleja eri toimialoille

Suunnittele kuulakärkikynät verkossa

Kuulakärkikynät ovat yksinkertaisesti lyömättömiä nopeiden muistiinpanojen tekemisessä. Yksi napsautus ja olet valmis. KLIVENTURE Finlandin avulla voit nyt suunnitella kynäsi verkossa ja painattaa esimerkiksi logon, iskulauseen tai yhteystietosi!


Aloita tästä FreeDesign-työkalulla ja suunnittele paperitavarat verkossa. Olipa kyseessä yritysposti tai yksityiskirjeet, KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella sellaiset tuotteet kuin haluat houkuttelevien suunnittelumalliemme ansiosta!

Premium kuulakärkikynät eri väreissä

KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella oman kuulakärkikynän. "Silversurfer" on tyylikäs kuulakärkikynä, jossa ovat hopeinen runko ja sininen uudelleentäytettävä muste. Tämän kuulakärkikynän pituus on noin 141 millimetriä ja halkaisija 13 millimetriä ja sopii täydellisesti mukana kannettavaksi. Valitse tämä versio tuotevalikoimasta kun haluat suunnitella premium-kuulakärkikynän.


Kuulakärkikynissä on kolme eri väriyhdistelmää: hopea/sininen, hopea/punainen ja hopea/musta.

Suunnittele kuulakärkikynä mainos- tai henkilökohtaiseksi lahjaksi

30 x 8 mm:n painopinta-alan suunnitteluun et tarvitse erityistä suunnitteluohjelmaa tai aiempaa kokemusta. Kaikki tarvittu on saatavilla ilmaisessa FreeDesign -suunnittelutyökalussa. Voit esimerkiksi lisätä tekstikenttiä ja määrittää fontin, fontin värin ja koon itse. Jos sinulla on jo olemassa oma logo, voit ladata ja painattaa sen kynään. Huomioithan, että voimme painaa kuulakärkikynät vain 4/0 CMYK-värisenä. Painamme iskulauseesi tai yrityksesi osoitteen valitsemaasi kuulakärkikynään.

Ainutlaatuinen tuote tai lahja jopa 500 henkilölle

Painotalomme vastaa joustavasti tarpeisiisi. Jos haluat painattaa vain yhden kynän henkilökohtaisena ja ainutlaatuisena lahjaideana ystäville tai liikekumppaneille, voimme auttaa KLIVENTURE Finlandissä.


Tai jos tarvitset useita satoja kyniä seuraavia messuja varten tai jos haluat jakaa logolla painettuja kyniä seuraavassa tapahtumassa, voimme painattaa jopa 500 kynää sinulle kerralla. Riippumatta tilatusta määrästä, KLIVENTURE Finlandissä hyödyt aina ensiluokkaisesta painolaadusta kohtuulliseen hintaan!

;