Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kuvakupit

Vain muutamalla klikkauksella voit suunnitella valokuvakupit verkossa. Klassisen valkoisen keramiisen mukin lisäksi erikoisuutena on saatavana myös musta Magic-keraamimuki.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kuvakupit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Kuvakupit-Malleja eri toimialoille

Suunnittele mukit verkossa

Jos haluat painattaa mukeja, KLIVENTURE Finland tekee sen helpoksi. Vain muutamalla klikkauksella FreeDesign-työkalussa voit suunnitella yksittäisen mukin verkossa. Klassisen valkoisen keramiikan lisäksi saatavana on mustaa Magic-keramiikkaa.


Painamme haluamasi kuvat korkealaatuisiin keraamisiin mukiin, joiden korkeus on 95 mm ja halkaisija 82 mm. Luovia ideoitasi varten mukeissa on 210 x 95 mm suuruinen painatusalue.

Klassinen valkoinen tai Magic -muki

Voit valita klassisen valkoisen ja musta keraamisen mukin välillä. Valkoisten mukien etuna on väri, mikä korostaa painokuvaa täydellisesti. Lisäksi valkoinen keramiikka näyttää aina houkuttelevalta. Jos valitset mustan Magic-version, saat erikoiskeramiisen mukin, minkä väri muuttuu lämmön vaikutuksesta. Ensi silmäyksellä muki näyttää tavalliselta mustalta kahvikupilta, mutta kun sen täyttää kuumalla juomalla, musta pinta katoaa ja näkyviin tulee painokuva. Magic-keramiikka on siis ihanteellinen valinta kun haluat todella yllättää asiakkaasi, ystävän tai sukulaisen.

Et tarvitse kallista kuvankäsittelyohjelmaa: suunnittele mukit suoraan verkossa

Kaikki mitä tarvitset luodaksesi mukin KLIVENTURE Finlandissä on Internet-yhteys, tietokone ja luovia ideoita. Ja näin oletkin valmis aloittamaan. Ilmainen FreeDesign-työkalu on helppokäyttöinen ja se tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia tuotteen suunnittelussa. Voit esimerkiksi ladat omia valokuvia helposti ja luoda kauniita valokuvamukeja syntymäpäivälahjaksi. Kätevällä tekstieditorilla voit lisätä mukiin iskulauseita hetkessä.


Jos sinulla ei ole omia kuvia mitä käyttää, FreeDesign-työkalu tulee apuun. FreeDesign antaa sinulle ilmaisen pääsyn valtavaan KLIVENTURE Finland-kuvatietokantaan. Grafiikat on lajiteltu teemojen ja aiheiden mukaan, joten löydät nopeasti oikean kuvan lisättäväksi suunnitelmaasi.

Eri käyttökohteita yksilöllisesti suunniteltuihin kuppeihin

Mukit, joissa on yksilöllinen teksti ja kuva, ovat täydellisiä valokuvalahjoja syntymäpäiviä, häitä tai vuosipäiviä varten. KLIVENTURE Finlandin avulla voit painattaa vain yhden mukin. Tämä tekee meistä täydellisen painotalon ainutlaatuisten lahjojen ja tuotteiden luomiseen! Jos haluat tilata enemmän mukeja kerralla, online-painotalomme kapasiteetti on riittävä ja voimme painaa jopa 250 mukia tilausta kohden. Tämä tekee palvelustamme ihanteellisen yrityksille, jotka haluavat varustaa taukohuoneen tai toimiston mukeilla. Voimme myös painaa mukit joululahjaksi työntekijöillesi. Korkean painolaadun ansiosta itse suunnitellut kupit sopivat myös jälleenmyyjille tai myymälöihin, jotka myyvät luovia tuotteita.

;