Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kirjoituslevyt

Tarkastusten ja kyselyiden aikana - kirjoituslevyt pitävät asiakirjat turvallisesti yhdessä. Suunnittele kirjoituslevyt omalla designilla ja tee niistä todelliset katseenvangitsijat.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kirjoituslevyt-Malleja eri toimialoille

Kirjoitusalustojen suunnittelu ja painatus

Olipa kyseessä yliopisto, työpaja, seuraava tilaus tukkuliikkeesä tai pöytäkirjan kirjoittaminen, kirjoitusalustat ovat yksinkertaisesti käytännöllisiä. Sopii erinomaisesti myös lääkärin vastaanotolle tai oppilaitoksiin. Hyvä asia on: Sinulla on kaikki tärkeät asiakirjat heti käsillä ilman digitaalisia apuohjelmia tai internetyhteyttä Ja vakaan rakenteen ansiosta mukana on aina kirjoitusalusta. Tee vain muistiinpanoja ja kiinnitöä, valmis! Voit suunnitella ja painatuttaa kirjoitusalustat verkossa toiveidesi mukaan.

Käytännöllinen DIN A4-muoto

Kirjoitusalustamme on valmistettu sellofaanipinnoitetusta kartongista. Se on kaiksi millimeträ vahva ja varmistaa, että kirjoitusalustasi on erittäin vakaa. Tuotteen mitat ovat 230 x 315 mm, joten se sopii täydellisesti DIN A4-arkeille. Integroitu metallipidike pitää kiinni myös pinempiä kokoja kuten DIN A5 tai DIN A6.


Voimme painaa suunnittelemasi kirjoitusalustan molemmin puolin. Käytettävissäsi on on siis kaksi kertaa 230 x 315 millimetrin alue ideoitasi varten. Huomioi kuitenkin suunnittelussa pidikkeen sijainti.

Helppo kirjoitusalustan suunnittelu omilla motiiveilla

Olipa kyseessä toimitosi, työntekijäsi tai vain sinä itse: Kirjoitusalustan suunnittelu tai personointi on lasten leikkiä FreeDesign-työkalullamme. Et tarvitse kallita ohjelmistoja etkä aiempaa osaamista, koska työkalu on intuitiivinen käyttää. Lataa vain motiivisi, grafiikkasi tai valokuvasi ja sijoita ne haluamaasi paikkaan. Täydennä luonnoksesi teksteillä, taustakuvilla tai fonteilla ja väreillä. Ilmaisen rekisteröinnin jälkeen voit suunnitella niin monta kirjoitusalustaa kuin haluat. Kustannuksia sinulle koituu vasta tilausta tehdessäsi.

;