Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kirjoitusalustat

Vakiovaruste toimistoissa. Olipa kyseessä mainoslahja asiakkaille tai liikekumppaneille - logosi näkyy jokaisella sivulla muistiinpanoja tehdessä. Suunnittele nyt yksilöllinen kirjoitusalusta.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kirjoitusalustat-Suunnittelumallit tilaisuuksiin
Kirjoitusalustat-Malleja eri toimialoille

Suunnittele kirjoitusalustat verkossa

Kirjoitusalustat ovat täydellisiä muistiinpanojen, luovien ideoiden tai piirrustusten tekemiseen vaikka puhelun aikana. Täällä KLIVENTURE Finland -palvelussa voit luoda omat kirjoitusalusta vain muutamalla napsautuksella.


Tai miksi et tekisi tiimiäsi onnelliseksi ja varustat jokaisen työpaikan luovasti suunnitellulla kirjoistusalustalla yritysbrändin väreissä? Haluatko tehdä asiakkaat tai liikekumppanisi onnellisiksi? Kirjoitusalustat ovat myös hieno tapa herättää huomiota. Painamme KLIVENTURE Finlandissä itse suunnittelemasi kirjoitusalustat 50 kappaleesta alkaen per tilaus. Jos tilaat suuremman määrä, moderni painotalomme voi myös tuottaa jopa 250 kappaletta tilausta kohden. Erittäin helppoa, edullista ja laadukasta!

Eri paperit lohkoillesi

Ovatko perinteiset toimistotarvikkeet mielestäsi tylsiä ja haluaisitko muuttaa niitä? Miksipä et siis suunnittelisi kirjoitusalustoja yrityksellesi, asiakkaillesi tai jopa ystävillesi itse! Painamme logosi ja luovat ideasi korkealaatuisilla A2 -lehtiöihin (420 x 594 mm), missä on 25 tai 50 arkkia offset- tai kierrätyspaperilla. Korkealaatuinen paperi sopii painamiseen ja sitä voidaan käyttää myös tulostimissa. Paino tapahtuu CMYK-neliväripainomenetelmällä, jossa valokuvat, värilliset grafiikat sekä logot näyttävät hyvältä, eikä sinulla ole rajoituksia värivalinnoillesi. Painon jälkeen liimaamme arkit yläosasta yhteen ja voimme myös lisätä harmaan selustapahvin vakauden varmistamiseksi.

Suunnittele omat kirjoitusalustat

KLIVENTURE Finland ei vaadi erityisiä ohjelmistoja tai suunnittelukokemusta omien kirjoitusalustojen suunnitteluun. Aloitat vain verkossa työkalullamme. Se näyttää kirjoitusalustan perusasettelun ja sinulla on mahdollisuus täyttää koko 420 x 594 mm alue tekstillä ja logoilla.

Voit käyttää FreeDesign-työkalua tekstikenttien sijoittamiseen haluamaasi paikkaan vapaasti. Kirjoita motivoivia iskulauseita, aforismeja tai sanontoja. Valitse valtavasta joukosta suunnittelu- ja valokuvamalleja ja lisää ne haluamiisi kohtiin kirjoitusalustassa. Mallien löytäminen on erittäin helppoa, olemme järjestäneet ne sinulle aiheiden tai tapahtumien mukaan. Valitset vain mitä tarvitset! Onko sinulla jo omat logot tai mallit? Ei ongelmaa! Lataa vain tiedostosi työkaluun ja voit käyttää niitä suunnittelussa.

;