Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kiitoskortit

Jos haluat lähettää henkilökohtaiset kiitokset, yksilöllinen kiitoskortti on tarkoitukseen ihanteellinen. KLIVENTURE Finlandissä voit luoda ne vain muutamalla klikkauksella.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Kiitoskortit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele kiitoskortit verkossa

Jos haluat sanoa "kiitos" täydellisellä tavalla, älä kirjoita sähköpostia tai WhatsApp-viestiä, vaan valitse paperinen kiitos. KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella taitekortit omalla painokuvalla verkossa ja painattaa ne edullisesti.


KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalu tarjoaa sinulle valtavan määrän mallipohjia. Sinulla on mahdollisuus muokata taitekortit juuri tarkoituksiisi sopivaksi. Olipa kyseessä syntymäpäivät, ristiäiset, häät, konfirmaatio tai vaikkapa kiitoskortti asiakkaillesi, mallipohjiemme avulla voit luoda yksilöllisen, korkealaatuisen painotuotteen.

Useita kokoja ja paperilaatuja

Painamme taitekortit kahdessa eri koossa, A5 (148 x 210 mm) ja A6 (105 x 148 mm). Voit valita pystysuuntaisen tai vaakasuuntaisen sivunsuunnan ja voit päättää painetaanko kortti myös sisältä vai vain ulkopuolelta.


Taitekorteille on kolme paperivaihtoehtoa. Laadukas 350 g/m² päällystetty kuvapainopaperi on ihanteellinen värillisten valokuvien tai grafiikan painamiseen. Jos valitset 350 g/m² offset-paperin, kortteihin pystyy myös tulostamaan itse jälkeenpäin, esim. lisätäkseen vastaanottajan nimen. 300 g/qm

Kromokartonki antaa korteille hieman karheutta.

Luo yksilölliset kiitoskortit moniin tilanteisiin ilmaisia malleja käyttämällä

Suosittelemme valitsemaan kiitoskorteille yhden tarjoamistamme jälkikäsittelyistä. Kortin näyttävyyttä voi korostaa kiiltävällä tai matalla sellofaanipäällysteellä, tekstuuria taas pystyy lisäämään pellava- tai Softtouch-päällysteellä. Haluatpa sitten kiittää yhtä tai monia henkilöitä: voimme painaa jopa 10 000 korttia per tilaus! Paino tapahtuu CMYK-neliväripainona. Tämä antaa sinulle täyden vapauden korttien suunnittelussa ja toteutuksessa.


Kun korttisuunnitelma on valmis teet tilauksen verkossa, me painamme kortit ja toimitamme ne valitsemasi osoitteeseen muutamassa arkipäivässä.

Luo oma mallisi kiitoskorteille verkossa - erittäin helppoa &&BRANDNAME&& -palvelun avulla

Ovatko kauppojen tavalliset kortit liian tylsiä? KLIVENTURE Finlandin FreeDesign-työkalu antaa sinulle mahdollisuuden päästä luovuutesi valloilleen. Valitse monista upeista malleista ja luo omat kiitoskortit nopeasti. Voit tietysti myös ladata valokuvan tai muun oman grafiikan. Tekstieditorin avulla voit helposti lisätä tekstiä. Painamme korttien sisä- ja/tai ulkosivut valitsemallasi fontilla ja väreillä. Tämä ei vain kuulosta helppolta, vaan se myös on helppoa! Suunnittelytyökalu on helppokäyttöinen, eikä se vaadi aiempaa suunnittelukokemusta.

;