Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Käyntikortit

Huomiotaherättävillä käyntikorteilla erotut varmasti joukosta - tutustu lukuisiin malleihin ja luonnoksiin suunnittelutyökalussamme

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Käyntikortit-Malleja eri toimialoille
Taide & Kulttuuri

Käytä lukuisia ilmaisia ​​mallejamme ja suunnittele täydelliset tuotteet liittyen taiteeseen ja kulttuuriin.

Suunnittele käyntikortit verkossa

Käyntikorttien antaminen on edelleen normaalia - älypuhelinten digitaalisesta osoitekirjasta huolimatta! Riippumatta siitä, työskenteletkö perustamassasi yrityksessä vai suuressa yrityksessä, täydellisesti muotoiltu käyntikortti on yksi jokapäiväisen liike-elämän perusasioita. Mutta tiedätkö, että käyntikortti on myös erittäin suosittu yksityiskäytössä.


Suunnittele käyntikortit helposti omalla tietokoneella! KLIVENTURE Finland FreeDesign -työkalun avulla on helppoa suunnitella oma käyntikortti verkossa. Voit käyttää omaa malliasi, yritysbrändiä tai käyttää yhtä lukuisista ilmaisista malleistamme. Käyntikorttien suunnitteluun verkossa ei tarvita aiempaa kokemusta tai kalliita erikoisohjelmia.

Ilmaiset mallit tekevät suunnittelusta helppoa

Fonttien vaikutusta ei pidä aliarvioida. Erityisesti fontilla voit tuoda käyntikortin esiin. Etko ole vielä varma mistä pidät? Ei ongelmaa: voit kokeilla erilaisia fontteja verkossa ilmaisessa suunnittelutyökalussamme ja luoda oman käyntikortin vain muutamalla napsautuksella. Verkkosuunnittelutyökalumme ja monet ilmaiset mallit antavat sinulle helpon tavan kokeilla eri suunnittelumahdollisuuksia.


Näyttäisikö logo paremmalta kultaisena vai hopeisena? Entä värillinen käyntikortti? Erikoisvärit, kuten Pantone, mahdollistavat erittäin tasaisen painovärin korttiin. Erikoisvärien ansiosta yritysbrändin värit voidaan myös painaa ongelmitta.

Suunnittele omat käyntikortit verkossa nopeasti ja helposti

Suunnitellaksesi käyntikortit verkossa, sinun on tehtävä vain muutama päätös. Painamme käyntikortit neljässä koossa: vakiokokona on 85 x 55 mm ja hieman suurempi malli on 90 x 50 mm. Voit painattaa molemmat koot pysty- tai vaakasuunnassa. Voit myös valita käyntikorttien painatuksen yksi- tai kaksipuoleisesti tai taitettavat käyntikortit, missä on kaksipuolinen painatus.


Eikö sinulla ole aavistustakaan mitä valita? Älä huoli: online-suunnittelutyökalumme avulla voit tarkastella kaikkia vaihtoehtoja tai valita suosikkisi ilmaisista malleista. Suunnittelutyökalu ja kaikki mallit ovat ilmaisia, maksat vain painosta.

Suunnittele käyntikortit mihin tahansa tarkoitukseen!

Yksinkertaiset käyntikortit, joissa on yksipuolinen painatus offset- tai valkoisella kierrätyspaperilla, voidaan helposti suunnitella verkossa. Saat korkealaatuisen vaikutelman kohtuulliseen hintaan, kun paperin paino on 350 g/m² ja 400 g/m² offset-paperille ja 300 g/qm kierrätyspaperille.


350 g/m² päällystetty kuvapainopaperi on standardina verkkopalvelussa suunnitelluille käyntikorteille. Kuvapainopaperiakin jalompi ja vakaampi paperi on 400 g/m² premium -kuvapainokartonki.

Vastustamattoman tyylikkäitä käyntikortteja

Sellofaanipinnoitteella suunnittelet käyntikortit, mitkä varmasti erottuvat joukosta.


Aloita nyt - käyntikorttien suunnittelu ja painaminen verkossa on todella helppoa KLIVENTURE Finlandin avulla!

Tätä tuotetta katsoneet asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita myös:
;