Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kassit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele kangaskasit verkossa

Autamme pelastamaan planeettaa! Vähennä muovijätettä ja auta ilmastonmuutosta itse suunnitellulla kangaskassilla. Monikäyttöiset kangaskassit auttavat säästämään ympäristöämme ja edistävät samalla viestiäsi. Ota selkeä kanta omalla suunnitelmallasi, jonka ihmiset näkevät kerta toisensa jälkeen! Tietysti voit käyttää painettuja kangaskasseja minkä tahansa viestin mainostamiseen, rakkaudella suunniteltu kassi on myös alkuperäinen ja henkilökohtainen lahja. Ja mikä parasta, online-työkalullamme on todella helppo luoda oma painettu kangaskassi.


Kangaskassit ovat jo pitkään olleet suosittuja mainostuotteina, mutta nykyään painetut kangaskassit ovat ennen kaikkea lausunto muovisten pakkausten ympäristövaikutuksista. Vältä tarpeetonta tuhlausta tyylikkäillä kangaskasseillamme. Vihje: Suunnittele kassit, missä on esimerkiksi jouluaiheisia kuvia ja vältylahjapaperin käytöltä tänä jouluna. Anna lahjat upeassa, itse suunnitellussa kangaskassissa. Tämä sopii varmasti hyvin ympäristöystävällisten ystävien ja perheen joukossa. Onko sinulla pieni yritys? Painata muutama tusina kasseja logollasi asiakkaillesi - säästät pakkausmateriaalissa ja annat samalla asiakkaillesi kestävän ja suositun jokapäiväisen esineen ja mainoksesi kulkee heidän mukanaan!


Kangaskassien suunnittelu on lasten leikkiä

Vaikka et olisikaan graafikko tai suunnittelija, voit silti luoda yksilöllisesti painettuja tuotteita - online-työkalumme auttaa sinua tässä. Valitse ensin kassin väri. Jos haluat korostaa ekologista näkökohtaa, voit valita kangaskassin valkaisemattomalla luonnollisella ilmeellä. Jos pidät yksinkertaisesta lookista, voit valita mustan tai valkoisen kassin. Todella katseenkääntävään kangaskassiin voit valita vihreän, sinisen, punaisen ja keltaisen värin. Olipa kyseessä yritys, harrasteryhmä, tapahtuma tai klubi, kangaskassit on täydellinen tapa välittää mainoksesi ja viestisi hauskalla ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Kun suunnittelet kangaskassia, leikittele väreillä! Voit esimerkiksi painaa logon tai graafisia elementtejä vasaväreissä. Painettu kangaskassi kääntää katseita ja saat enemmän huomiota. Jos haluat jotain hienovaraisempaa, painata punaiseen kassiin punaisen eri väreillä - anna mielikuvituksesi laukata ja kokeille erilaisia luonnoksia. KLIVENTURE Finland-verkkosuunnittelutyökalulla voit sijoittaa ja siirtää omia kuvia, valokuvia ja grafiikkaa laukun luonnokseen. Tällä tavalla voit hyödyntää painoaluetta parhaalla mahdollisella tavalla. Kun suunnittelet kassit muista, että näytön värit saattavat näyttää hieman erilaisilta kuin valmiin painetun tuotteen!


Ilmaiset mallit itse suunniteltuihin kasseihin

Onko sinulla mielessä itse suunnitteltu kassi, mutta sinulta puuttuu oikea teema? Ei hätää, tutustu tietokantaamme. Täältä löydät valokuvia, symboleja, taustakuvia ja clipart-kuvia, jotka on kätevästi järjestetty eri tapahtumien ja aiheiden mukaan. Joko mainitsimme, että mallit ovat ilmaisia?!

Voit myös ottaa rohkeasti kantaa painetulla kangaskassilla: painata kasseihin klassinen motto "kangas muovin sijasta" tai pirteä sanonta, kuten "Anna suukku nopeasti!". Vakavaa tai hauskaa, kaikki on mahdollista.

Oletko viinikauppias? Pakkaa asiakkaidesi tavarat kangaskasiin, jossa logosi on painettu toisella puolella ja toisella lause "Elämä on liian lyhyt huonon viinin juontiin!" - Painamme kassit yhdelle tai molemmille puolille, luonnoksesi mukaan. On kuitenkin tärkeää, että viivan paksuus suunnittelussa on vähintään 0,5 mm. Fonttien on oltava yli 11 pt, jotta tekstin voi lukea selvästi valmiista kassista.


Korkealaatuiset painetut kangaskassit

Kangaskassiemme koko on 380 x 420 mm - joten kannat siinä jopa rengaskansion ja se sopii myös raskaisiin ostoksiin! Vankka puuvillakangas on kestävä ja kestää melko paljon painoa. Jos laukku likaantuu, voit pestä kassit pesukoneessa 30 asteessa. Emme suosittele kassin kuivattamista kuivausrummussa. Silityksessä silitysraudan lämpötila ei saa olla liian korkea ja kassia tulisi silittää vain nurinpäin käännettynä ilman höyryä. Suunnittele omat kangaskassit helposti verkossa KLIVENTURE Finlandin avulla.

;