Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Kalenterit

Tarvitsetpa kalentereita yrityksellesi tai henkilökohtaiseksi lahjaksi ystävälle: luo yksilölliset ​​ja tyylikkäät kalenterit kätevästi verkossa. Pidä hauskaa!

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Suunnittele kalenterit verkossa

Ovatko perinteiset kalenterit aina olleet sinulle liian tylsiä ja haluatko luoda todella kauniita pöytä- tai seinäkalentereita ystäville, sukulaisille tai asiakkaille? KLIVENTURE Finland on paikka sinulle.


Suunnittele nyt oma kalenteri verkossa ja painata se KLIVENTURE Finlandissä edullisesti ja laadukkaasti. Tilaaminen on mahdollista jopa yhdestä kappaleesta alkaen. Voimme myös painaa jopa 100 kalenteria tilausta kohden.

Korkealaatuiset paperit ja jälkikäsittelyt kalentereille

Kalenteriarkkien painoon käytämme 170 g/m² päällystettyä kuvapainopaperia. Kalenterit on sidottu valintasin mukaan joko valkoisella, mustalla tai hopeisella metallilangalla. Pöytäkalenterissa on myös pahviteline.


Jos haluat parantaa paperin pintaa, voimme lisätä kiiltävän tai mattaisen sellofaanipinnoitteen. Sellofaani pehmeällä Soft-touch- tai pellava pinnalla taas antaa kauniin haptisen vaikutelman.

Kalenterit pienestä isoon

KLIVENTURE Finlandin avulla voit luoda seinä- tai pöytäkalenterit. Seinäkalenteri on saatavana yhdeksässä eri muodossa. Pienin vaihtoehto on A6, minkä koko on 105 x 148 mm. Suurin seinäkalenterimme on A3 (297 x 420 mm) ja se sopii erityisesti ripustettavaksi suuriin tiloihin.


Ja näiden väliltä on vielä kolme muuta kokoa (105 x 210 mm pitkä, A5 ja A4) sekä kolme neliötä seinäkalenteria, joiden koko on 148 x 148 mm, 210 x 210 mm ja 297 x 297 mm. Kapea 105 x 197 mm kokoinen kalenteri on myös käytössäsi. Se sopii mm. panoramakuviin. Pöytäkalentereita ovat saatavana kahdessa koossa: 105 x 297 mm ja 148 x 180 mm. Voimme painaa kaikki kalenterit (paitsi neliömäiset) sinulle vaaka- tai pystysuunnassa. Sinun tulisi harkita tätä ennen suunnittelua.

Suunnittele oma kalenteri kuvilla ja tekstillä

KLIVENTURE Finland tekee kalenterien suunnittelusta helppoa. Et tarvitse omaa ohjelmistoa tai laajaa suunnittelutaitoa. Tarvitset vain Internet-yhteyden, tietokoneen ja verkkosivuillamme olevan FreeDesign-työkalun. Käynnistyksen jälkeen voit suunnitella kalenterisi helposti makusi mukaan omilla teksteillä ja kuvilla.


Voit lähettää kuvia vain muutamalla napsautuksella ja lisätä tekstiä helposti tekstieditorin avulla. Jos haluat optimoida yksittäiset kalenterisivut, voit käyttää valtavaa kuvatietokantaamme ilmaiseksi. Tarjolla on houkuttelevia mallipohjia, mitkä on lajiteltu tapahtumien ja aiheiden mukaan, joten löydät oikeat grafiikat kalenteriisi nopeasti.

Painata kalenteri mainoslahjana tai henkilökohtaisena lahjaideana

Henkilökohtainen kalenteri ovat täydellinen lahjaidea joulua tai uutta vuotta varten. Entäpä ystävien, naapureiden tai sukulaisten yllättäminen uudella kalenterilla?


Jos sinulla on kauppa tai yritys, kalenterit ovat täydellinen mainoslahja. Asiakkaasi katsovat kalenteriasi loppujen lopuksi joka päivä. Voit luoda vaikuttavan painotuotteen ja käyttää sitä myös markkinointitarkoituksiin. Pysyt aina mielessä tuotteidesi tai palveluidesi kanssa!


Haluatko käyttää valokuviasi muihin tuotteisiin? Miksipä et siis loisi omaa henkilökohtaista valokuvakalenteria tai valokuvakirjaa verkossa KLIVENTURE Finlandin avulla!

Paperivaihtoehdot
Matt

Kuvapainopaperia on saatavana eri paksuisina, sekä kiiltävänä että mattana. Se on korkealaatuista kaksinkertaisesti päällystettyä paperia. Painokoneesta riippuen paperi käsitellään usein dispersiolakalla.

Glanz

Kuvapainopaperia on saatavana eri paksuisina, sekä kiiltävänä että mattana. Se on korkealaatuista kaksinkertaisesti päällystettyä paperia. Painokoneesta riippuen paperi käsitellään usein dispersiolakalla.

;