Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Itseliimautuvat viestilaput

Pienet viestilaput eivät turhaan ole suosittuja mainonnassa: ne ovat sekä monipuolisia että käytännöllisiä. Täällä voit suunnitella ja painattaa ne helposti verkossa.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Itseliimautuvat viestilaput-Malleja eri toimialoille

Suunnittele viestilaput verkossa

Viestilapuilla et unohda mitään! Pienet viestilaput ovat monipuolisia ja yksinkertaisesti käytännöllisiä niin toimistossa, arjessa, tai koulussa. Ei ole sattumaa, että nämä itseliimautuvat viestilaput ovat suosittuja markkinointimateriaaleja.


Jos kohderyhmäsi käyttää viestilappuja, mitkä on painettu logollasi ja yrityksen osoitteella, olet aina läsnä palveluidesi tai tuotteidesi kanssa. Älä epäröi aloittaa viestilappujen suunnittelua verkossa FreeDesign-työkalumme avulla. Kun olet valmis, hoidamme painamisen ammattimaisesti. Hyödyt paitsi alhaisista hinnoista, myös erinomaisesta paperista ja painolaadusta, tilaatpa sitten 50 tai 250 nippua.

Käytännölliset viestilappukoot

Muistilappujen suunnittelu verkossa on erittäin helppoa KLIVENTURE Finlandin avulla. FreeDesign-työkalumme avulla suunnitelet viestilappuarkit vain muutamalla klikkauksella. Kätevässä 50 x 72 mm pystykoossa, neliönä 72 x 72 mm tai 100 x 72 mm vaakana, nämä viestilaput ovat ihanteellisia muistutusten ylöskirjoittamiseen. Suunnittelemasi painokuva on painettu korkealaatuiselle 70 g/m² valkoiselle itseliimautuvalle paperille. Saat viestilaput käytännöllisissä 50 tai 100 arkin nipuissa. Tilaus on mahdollista 50 nipusta alkaen.

Suunnittele toimistotarvikkeet itse yksilöllisesti suunnitelluilla viestilapuilla

Eivätkö toimistotarvikkeet olekin vähän tylsää ja ne voisivat olla vähän iloisempia? Aloita yksilöllisten muistilappujen suunnittelu KLIVENTURE Finlandissä! Voit käyttää FreeDesign-työkaluamme ilman aikaisempaa kokemusta. Jos sinulla on jo hauska malli tai yrityksesin logo valmiina, voit ladata sen ja painamme sen viestilappuihin. Ilmaisella työkalulla voit tehdä myös paljon enemmän, koska tietokantamme on täynnä hienoja mallipohjia ja kuvia. Teemakohtaisesti lajiteltuina voit valita monista erilaisista malleista juuri sinun viestilapuillesi parhaimman vaihtoehdon. Voit myös luoda ja vertailla helposti useita erilaisia suunnitelmia, koska FreeDesign-työkalu on täysin ilmainen! Maksat vasta kun teet tilauksen.

;