Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Istumajärjestykset

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata istumajärjestykset

Kuka istuu missä ja kenen vieressä häissä? Älä jätä vieraitasi hämmentyneeksi ja yllätä heidät hyvin yksilöllisellä istumajärjestyksellä. Täällä voit helposti luoda istumajärjestyksiä omilla painokuvilla ja ideoilla verkossa. Tarjoamme monia ilmaisia ​​suunnittelumalleja.


Voit luoda istumajärjestyksiä neljässä yleisessä koossa. Kätevä A3 on ihanteellinen esimerkiksi, jos haluat luoda useita suunnitelmia ja esitellä ne ilmoitustaululla. A2- ja A1-koot sopivat suurempiin pöytäjärjestelyihin. Valtavan A0:n avulla sinulla on 841 x 1189 mm tilaa, jotta voit järjestää istumajärestyksen suuriakin häitä varten. Voit suunnitella istumajärjestykset pysty- tai vaakasuunnassa. Sinä päätät. Jos etsit jotain hieman erikoisempaa paperia, suosittelemme julistepaperia. Tämän tyyppistä paperia käytetään esimerkiksi mainosjulisteisiin, joita käytetään mainospylväissä. Meillä on myös ensiluokkaista kuvapainopaperia kuudessa eri painossa, 170 g/m² - 350 g/m² mattana sekä kiiltävänä. Painavammat paperit tekevät tuotteestasi aina hieman arvokkaamman.


Voit suunnitella istumajärjestyksen kanssamme verkossa hetkessä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti avaamalla FreeDesign-työkalun verkkosivustollamme. Voit ladata työkaluun omia suunnittelumalleja, kuvia tai grafiikkaa vain muutamalla klikkauksella. Lisää tekstiä ja koristeita luomukseen ja väritä istumäjärjestystä niin, että se vastaa häiden tai tapahtuman värimaailmaa. Muokkaus on erittäin helppoa. Kaikkia työkalun toimintoja voidaan käyttää intuitiivisesti, et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta. Lisäksi säästyt kalliiden kuvankäsittelyohjelmien ostamiselta, koska työkalumme on ilmainen. Maksat vasta kun teet tilauksen.


Yksilölliset istumäjärjestykset ei vain häihin

Laadukkaiden ja yksilöllisten istumajärjestysten luominen kanssamme on lasten leikkiä. Nämä suunnitelmat eivät sovellu vain häihin, mutta myös suuriin juhliin, yritystapahtumiin, kongresseihin tai kokouksiin. Tätä voidaan käyttää myös huonesuunnitelmien tai asumisjärjestyksen suunnittelussa. Sinä yksin päätät näiden suunnitelmien sisällön ja ulkoasun ja voit myös luoda tyhjiä istumajärjestyksiä, mitkä myöhemmin täytetään käsin.


Painamme yksilölliset istumajärjestyksesi jo yhdestä kappaleesta alkaen

Jos olet itse suunnitellut istumajärjestyksen häihin tai muuhun tapahtumaan, on meidän vuoro alkaa töihin. Painamme istumajärjestykset erinomaiselle paperille ja laadukkaasti jo yhdestä kappaleesta alkaen. Voit esimerkiksi suunnitella useita eri istumajärjestyksiä kerralla jos sinulla on erilaisia tapahtumia tulossa missä on erikokoisia pöytäseurueita. Voimme tietenkin painaa myös huomattavasti enemmän istumajärjestyksiä. Jos olet jälleenmyyjä ja haluat myydä itse suunnittelemiasi tuotteita, voimme helposti painaa sinulle jopa 1000 kappaletta per tilaus.


Jos tarvitset painotuotteet nopeasti, voit valita pikatoimituksen. Näin saat suunnittelemasti tuotteet lisämaksusta entistäkin nopeammin.

;