Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Ilmapallokortit

00
Kirjaudu sisään
no image
no image
no image

Suunnittele ja painata yksilölliset ilmapallokortit


Taivaalle nousevat ilmapallot mihin on kiinnittetty onnitteluita hääparille on romanttinen idea toteuttaa häissä. Nyt voit suunnitella helposti yksittäisiä ilmapallokortteja kanssamme ja painattaa ne korkealaatuisesti kohtuuhintaan.


Painamme ilmapallokortit kevyelle, mutta korkealaatuiselle kuvapainopaperille. Tämä varmistaa, että heliumilla täytetyt ilmapallot nousevat ilman ongelmitta, kun niihin on kiinnitetty kortti. Valittavana on kolme kokoa. Klassisessa 105 x 148 millimetrin postikorttikoossa (A6) on riittävästi tilaa luovuudellesi sekä muutamalle vapaalle riville osoitteelle, johon kortti lähetetään myöhemmin. Jos etsit hieman epätavallisempaa kokoa ilmapallokortille, suosittelemme DIN-pitkää kokoa. Nämä 105 x 210 millimetrin kokoiset kortit tarjoavat varmasti tarpeeksi tilaa luovuudelle. A5-kortit sopivat erityisen hyvin isompiin ilmapalloihin. Mutta pidäthän myös mielessä, että A5-kortin postitus saattaa olla hieman kalliimpaa kuin tavallisen A6-postikortin tai DIN-pitkän kortin. Kaikki ilmapallokortit voidaan tulostaa joko pysty- tai vaakasuunnassa sekä etu- että takapuolelta. Sinä päätät.


Voit käyttää ilmaista FreeDesign -työkalua ilmapallokortin suunnitteluun. Laaja valikoima suunnittelumalleja odottaa sinua täällä. Olemme lajitelleet ne aiheen mukaan, jotta löydät juuri sinulle sopivan mallin vain muutamalla klikkauksella. Jos olet jo valinnut omat kuvat yms. ja tallentanut ne tietokoneellesi tai tablet-laitteellesi, voit ladata ne helposti suunnittelutyökaluun. Anna ideoiden kukoistaa ja lisää grafiikkaa ja tekstiä kortteihin sydämesi kyllyydestä. Kanssamme voit ryhtyä suunnittelijaksi ilman kalliita ohjelmia tai aikaisempaa kokemusta ja voit luoda kauniita ilmapallokortteja omiin tai ystävien häihin hetkessä.


Onnittelukortteja ilmapalloihin häihin ja muihin tapahtumiin


Ilmapallokorttimme ovat erityisen suosittuja häissä. Usein bestmanit tai morsiusneidot suunnittelevat kortit itse FreeDesign -työkalumme avulla. Yllätä morsiuspari ja anna kaikkien häävieraiden lähettää onnittelut vastanaineille ilmapalloissa taivaalle. Tästä tapahtumasta saat myös hyvin onnistuineita hääkuvia.


Ilmapallokortteja voidaan kuitenkin käyttää myös muualla kuin häissä. Voit käyttää niitä esimerkiksi kilpailujen järjestämiseen tai tulevaisuuden toiveiden lähettämiseen yrityksen vuosipäivinä. Voit vapaasti päättää, mihin haluat käyttää ilmapallokortteja. Nauti tästä vapaudesta suunnitellessasi kortit ilmaisella FreeDesign -työkalulla. Voin tehdä niin monta suunnitelmaa kuin haluat. Maksat vasta, kun teet tilauksen.


Painata itsesuunnitellut ilmapallokortit vain yhdestä kappaleesta alkaen


Kun tilaat meiltä et ole riippuvainen suurista tilausmääristä. Jos haluat suunnitella vain yhden ilmapallokortin, tämä ei ole ongelma, mutta voimme painaa myös tuhansia kortteja kerralla. Voit olla kuitenkin varma, että meiltä saat aina ensiluokkaisen painotuotteen ja hyödyt erinomaisesta paperilaadusta kohtuulliseen hintaan.


Suunnittele omat ilmapallokortit nyt verkossa ja painata ne edulliseen hintaan!

;