Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Flyerit/Mainoslehdet

Tämä monipuolinen tuote on täydellinen markkinointikampanjoihin tuote-esittelynä tai tapahtumakutsuna. Valitse laajasta joukosta käyttövalmiita malleja joka tilanteeseen.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Flyerit/Mainoslehdet-Malleja eri toimialoille

Suunnittele flyerit verkossa

Flyerit ovat luultavasti yksi kaikkien aikojen monipuolisimmista painotuotteista. Flyeri voi olla mainoslehtinen, kutsulehtinen tai tuoteseloste, taitettu tai taittamaton - sitä on saatavana eri versioina hyvin eri tarkoituksiin. KLIVENTURE Finlandin avulla voit suunnitella flyerit verkossa ja antaa meidän painaa ne.


Mikä olisi näyttely ilman flyereita? Kuinka paljon väkeä tulisi konserttiin, jos sitä ei mainostettaisi flyereilla etukäteen? Ja kuinka monta asiakasta voisit tavoittaa ilman niitä? Yrittäjänä, taiteilijana tai kaupan omistajana näet, että et voi välttää lentolehtisiä mainostaessasi yritystäsi. 

Flyereiden suunnittelu alkaa kokovalinnasta

KLIVENTURE Finlandissä voit valita erikokoisista flyereista, sekä pysty- että vaakasuunnassa. Jos haluat lähettää mainoslehtiä tai taitettavia mainoslehtiä postitse esimerkiksi hääkutsuina, pitkät 105 x 210 mm kokoiset flyerit ovat täydellinen valinta. Se sopii täydellisesti tavallisiin kapeisiin, pitkiin kirjekuoriin.


A5-flyerit, 148 x 210 mm, ovat erittäin käteviä. Niitä voidaan esimerkiksi jakaa kätevästi kadulla. A4-kokoiset mainoslehdet ovat ihanteellisia ruokalistojen lisälehtisiksi tai vaikka lähetysluotteloksi pakkauksiin.

Helppoa flyereiden suunnittelua FreeDesignin ja ilmaisten mallien avulla

Koosta riippumatta voit suunnitella jopa kuusisivuisia mainoslehtiä verkossa. Taitettu mainoslehti tarkoittaa, että paperi painetaan ensin kokonaisuudessaan, minkä jälkeen se taitetaan valitun taittotavan mukaisesti. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia taitoista, FreeDesign-työkalu näyttää, mihin kannattaa kiinnittää huomiota painoaineistoa luodessa.


Jos olet aina epäröinyt painattaa flyereita, koska se on liian monimutkaista, voit nyt käyttää KLIVENTURE Finlandiä. FreeDesign-työkalumme avulla voit suunnitella mainoslehdet verkossa ilman aikaisempaa kokemusta tai erityistä kuvankäsittelyohjelmaa. Saat flyerit edullisesti ja ne myös näyttävät hyvältä!

Luo omat taitetut esitteet helposti

FreeDesign-työkalumme on erittäin helppo käyttää. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja ja voit aloittaa heti. Inspiroidu flyereiden suunnitteluun monilla eri malleilla! Olemme lisänneet kuvapankkiin monia upeita suunnittelumalleja. Sinun täytyy vain päättää haluamasi asettelu. Suunnittelutyökalu säätää valintasi automaattisesti valittuun asetteluun. 


Voit myös valita monista ilmaisista valokuva-aiheista, kuten "toimisto ja hallinto" tai "vapaa-aika ja kunto". Pystyt tottakai myös yhdistämään näitä grafiikoita omiin grafiikoihisi. Kokeile rohkeasti. Suunnittelutyökalu on täysin ilmainen!

Paperivaihtoehdot
Kuvapainopaperi

Kuvapainopaperia on saatavana eri paksuisina, sekä kiiltävänä että mattana. Se on korkealaatuista kaksinkertaisesti päällystettyä paperia. Painokoneesta riippuen paperi käsitellään usein dispersiolakalla.

Kuvapainopaperi

Kuvapainopaperia on saatavana eri paksuisina, sekä kiiltävänä että mattana. Se on korkealaatuista kaksinkertaisesti päällystettyä paperia. Painokoneesta riippuen paperi käsitellään usein dispersiolakalla.

Ruohopaperi

Tämä paperi voidaan kierrättää ja kompostoida. Luonnonvärisellä materiaalilla on rakenteellinen, tuntuva pinta. Koska ruohopaperi on orgaanista materiaalia, sen luonnollinen väri voi vaihdella erästä toiseen.

;