Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Facebook kansikuvat

Näytä ystävillesi, kuka olet. Muokkaa suunnittelu-työkalullamme ainutlaatuinen kansikuva, joka saa koko yhteisösi ihmettelemään.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Facebook kansikuvat-Malleja eri toimialoille

Omien Facebook-kansikuvien suunnittelu verkossa

Kaunista Facebook-tiliäsi yksilöllisesti suunnitellulla, laadukkaalla otsikkografiikalla! Seuraajasi ja ystäväsi arvostavat tätä profiilisi henkilökohtaista esittämistä. Lopuksi sinun ei tarvitse enää huolehtia oikeasta muodosta. Ilmainen suunnittelutyökalu antaa sinulle täydellisen koon grafiikallesi Facebookissa. Huomaat, että suunnittelu on lasten leikkiä ja voit tehdä valmista hetkessä. Näin helppoa Fecaboo-kansikuvien suunnittelu ei luultavasti koskaan aikaisemmin ole ollut verkossa.

Digitaaliset kansikuvat Facebookiin ladattavaksi

Fecabookin päägrafiikka aiheuttaa päänvaivaa monille käyttäjille. Toisaalta monet eivät tiedä minkä kokoisia kuvien tulee olla. Toisaalta suunnittelu ohjelmistolla on yleensä monimutkaista ja vaatii myös monimutakaista tietoa ja osaamista. Työkalumme avulla voit luoda Fecbook-otsikkografiikat digitaalisesti verkossa. Tällä on se etu, että sinun ei tarvitse tarjota resursseja. Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen, internetyhteyden ja sillä selvä. Kokeile nyt ja rekisteröidy kolmen kuukauden testausvaiheeseen. Tänä aikana kaikki lataukset ovat maksuttomia. Sen jälkeen grafiikan lataus Fecebookiin maksaa sinulle vain 1.95 euroa. Säästät kalliiden kuvankäsittelyohjelmien ostamisen.

Kansukvien luonti Facebookiin on lasten leikkiä, jopa ilman ennakkotietoja

Niin helposti voit luoda upeita Facebook-kansikuvia, kun löydät oikean työkalun. Kun rekisteröidyt ilmaiseksi FreeDesign-käyttäjäksi, niin työkalu on täydellinen oman Facebook-kansikuvan suunnitteluun verkossa. Jos haluat vamista noepammin, valitse ilmainen malli, muokkaa sitä lyhyesti ja voit ladata sen kansikuvaksi Facebook-tilillesi. Jos halauat hienosäätää suunnitteluasi, sekään ei ole ongelma, koska työkalu on intuitiivinen käyttää. Lataa omia valokuvia ja tekstitä ne. Kokeile ja anna luovuudellesi tilaa!

;