Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Etiketit

Käytännöllisillä osoitetarroilla kirjeiden ja pakettien merkitseminen on lastenleikkiä. Ei enää lukukelvottomia vastaanottajia ja lähettäjiä. Suunnittele omat yksilölliset tarrat online-suunnittelutyökalullamme ja tee vaikutus asiakkaisiisi laadukkailla postituksilla.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Etiketit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Suunnittele etiketit verkossa

Etiketit ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. KLIVENTURE Finlandissä voit suunnitella omat etiketit mielesi mukaan. Valittavana on monia hienoja aiheita ja mallipohjia. Haluatpa sitten kiinnittää niitä purkkeihin tai kansioihin - KLIVENTURE Finlandistä löydät etsimäsi. ja voit suunnitella ja painattaa ne haluamallasi tavalla. Tietysti voit myös ladata ja painattaa omia kuvia!


Painamme tarroja seitsemässä eri koossa. KLIVENTURE Finlandin avulla voit luoda helposti pyöreitä, neliöitä tai suorakulmaisia ​​tarroja kotiin tai työpaikalle.


Tarrojen suunnittelu verkossa on erittäin helppoa - kokeile KLIVENTURE Finlandtiä samantien ja nauti erinomaisesta painolaadusta alhaisin hinnoin!

Etiketit eri kokoina ja muotoina

Suorakulmaiset etiketit ovat täydellisiä pitämään toimistosi tai työpaikkasi siistinä. Painamme KLIVENTURE Finlandissä tarrat kokoina 20 x 20 mm, 60 x 80 mm, 75 x 100 mm, 80 x 80 mm, 92 x 135 mm, 100 x 150 mm, 280 x 500 mm, 40 mm pyöreä, 80 mm pyöreä ja 145 x 95 mm soikea. Voit valita, haluatko kuvasi vaaka- tai pystysuunnassa. Pystysuuntaiset etiketit sopivat täydellisesti kansioiden merkitsemiseen!


Pyöreät etiketit erottuvat muodonsa vuoksi. Voit suunnitella nämä etiketit täällä verkossa halkaisijaltaan 40 ja 80 mm kokoisina. Vai haluaisitko neliöt etiketit? Tässä tapauksessa voit valita koon 80 x 80 mm. FreeDesign-työkalumme upeat mallipohjat odottavat sinua!

Etiketit sisä- vai ulkokäyttöön?

Valkoinen tarrapaperi on täysin valkoista ja se siihen on erityisen hyvä painattaa mustaa tekstiä, kuten iskulauseita. Valkoinen tarrapaperi opaque on myös täysin valkoinen ja lisäksi valoaläpäisemätön. Se ei päästä väriä läpi, liimaisitpa sen minkä väriselle alustalle tahansa. Jos valitset huopamarkkeeratun valkoisen luonnon paperin saat etiketeille hieman tekstuuria ja siihen on hyvä painattaa pieniä logoja/symbooleja tai muuta yksinkertaista grafiikkaa.


Jos haluat käyttää etikettejä esimerkiksi yrityksesi koneiden tai ajoneuvojen merkitsemiseen, on liimakalvo sopivampi vaihtoehto. Voit valita valkoisen ja läpinäkyvän materiaalin välillä. Liimakalvon etuna on, että se kestää paremmin kosteutta ja säätä.

Painamme myös "vapaa muotoisia" etikettejä

Kaikki KLIVENTURE Finlandissä suunnitellut tarrat ovat itseliimautuvia ja painon jälkeen ne leikataan yksittäin tai toimitetaan rullana - tilatusta määrästä riippuen. Määrästä puheenollen: KLIVENTURE Finlandissä voi painattaa vain 50 etikettiä kerralla. Etiketit sopivat siis myös "kotikäyttöön" jos haluat esimerkiksi käyttää niitä lahjojen koristeluun.


Voit tietysti ladata myös omia valokuvia, logoja tai grafiikkaa painattaaksesi täysin itse suunnitellut etiketit verkossa. Hienoa on, että voit tehdä niin monta luonnosta kuin haluat, koska FreeDesign-työkalumme on täysin ilmainen. Maksat vasta kun luonnos on valmis ja teet varsinaisen tilauksen.

;