Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Digitaaliset vauvailmoitukset

Ilmoita vauvan saapumisesta tyylikkäästi. Käytä suunnittelutyökaluamme, millä voit luoda iloiset uutiset digitaalisesti.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Digitaaliset vauvailmoitukset-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Digitaalisen vauvailmoituksen suunnittelu verkossa

Tuskin on parempaa uutista kuin lapsen syntymä. Mitä jos yllättäisit ystävät ja sukulaiset yksilöllisellä ja itse suunnitelulla vauvauutisella WhatsAppin, sähköpostin tai Facebookin kautta? Samalla viestisi erottuu tyypillisistä digitaalisista kuvista, koska ilmainen suunnittelutyökalu antaa sinulle laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja ja voit valita suuresta valikoimasta ilmaisia malleja.

Tavoita kaikki ystävät ja sukulaiset verkossa vauvauutisella

Kun kyse oli ”virallisista” vietseistä ystäville ja sukulaisille, paperikortti oli pitkään kaiken mitta. Se merkitsi vakavuutta ja arvoakkuutta, kun taas digitaalisia tervehdys- ja ilmoituskortteja pidettiin vähemmän arvokkaina. Mutta itse asiassa vauvailmoitusten avulla sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja sisällyttää oma tyylisi ja makusi sekä hyvin persoonallinen kosketus. Tämä erottaa sinut paperilla olevien syntymäilmoitusten yksitoikkosuuksien joukosta. Pelkästään viestin sisältö on tietysti syy iloon. En vauva-ilmoituksen suuri etu: Jos sinulla on iso ystäväpiiri ensimmäisellä rasittavalla hetekellä synnytyksen jälkeen, sinun ei tarvitse kirjoittaa kirjekuoria, laittaa niihin postimerkkejä ja kantaa niitä postiin.

Luo kauniit vauvailmoitukset digitaalisesti vain muutamalla napsautuksella

Luulitko toistaiseksi, että sinulla on yleensä kaksi vasentä kättä, kun suunnittelet kortteja, etkä siksi uskaltanut luoda omia? Olitko myös vakuuttunut siitä, että tyylikkäitä digikortteja voi luoda vain kalliilla ohjelmistoilla? Sitten et ole vielä kokeillut FreeDesign-työkalua. Täällä voit luoda digitaalisesti kauniita vauvailmoituksia muutamalla napsautuksella. Työkalu toimii täysin intuitiivisesti. Et tarvitse aiempaa tietao tai osaamista, vaan voit aloittaa heti. Lisää omia valokuvia, valitse parhaat ilmaisista malleista tai lisää kortteihin tekstiä, runoja, sanontoja tai vain kivan viestin sukulaisille ja ystäville.

;