Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Digitaaliset tervehdyskortit

Yllätä asiakkaat ja ystävät digitaalisella tervehdyskortilla. Suunnittelutyökalullamme toteutat luovuutesi ja se on vierelläsi terveisten kuljettamisessa maailmalle. Kaikki käy salamannopeasti, kokeile vaikka itse!

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Digitaaliset tervehdyskortit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Yksilöllisten digitaalisten onnittelukorttien luonti

Mitä jos lähettäisit ystävillesi jälleen mukavan tervehdyksen, etkä vain WhatsAppia? Tarkoittaa, että voit jatkaa vanhaa hyvää onnittelukortin perinnettä myös digitaaliaikana. Mutta nyt et tarvitse kirjekuoria ja postimerkkejä näiden erikoiskorttien lähettämiseen, vaan älypuhelimen tai tietokoneen. Samalla luot henkilökohtaisella digitaalisella kortillasi todella ainutlaatuisen kappaleen, joka on erilainen kuin mikään muu. Suunnittele tässä kauniita digitaalisia onnittelukortteja valituilla motiiveilla ja ilmaisilla malleilla makusi mukaan!

Ihanteellinen sähköpostiin, sosiaaliseen mediaan ja Messengeriin

Digitaaliset onnittelukortit, joita voit suunnitella, erottuvat selvästi muista verkkossa vilkkuvista onnittelukorteista, joita lähetettiin 2000-luvun alussa. Näillä korteilla on ammattimainen, tyylikäs asu, ja ne ovat paljon enemmän kuin vain sähköpostilla tai tekstiviestillä lähetetty tilannekuva. Digitaalisesta kollaasista yksilöllisesti luotuun kappaleeseen kaikki on mahdollista. Kokeile.

Näin helposti suunnittelet omat digitaaliset tervehdyskorttisi

FeeDesign-työkalulla kaikki sujuu helposti. Et tarvitse mitään web-suunnitelun perustietoja. Samoin sinun ei tarvitse ostaa kalliita kuvankäsittelyohjelmia ja totulle ensin niihin. Käynnistä vain työkalu” Se opastaa sinut intuitiivisesti kaikkien tarvittavien vaiheiden läpi täydelliseen, henkilökohtaiseen tervehdyskorttiisi. Jos haluat sen etenevän nopeasti, voit valita haluamasi useista ilmaisista malleista, muokat sitä ja olet valmis! Tietenkin työkalu antaa sinulle mahdollisuudet suunnitella kauniita, muista erottuvia digitaalisia kortteja omalla grafiikallasi, valokuvilla tai teksteillä. Aloita nyt. Tulet huomaamaan, kuinka helppoa on suunnitella ammattimaisesti suunniteltuja digitaalisia tervehdyskortteja.

;