Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Digitaaliset syntymäilmoituskortit

Aika on tullut - vauva on täällä! Luo hetkessä todella ainutlaatuinen tuote ja jaa onnellisuutesi perheen ja ystävien kanssa verkossa. Suunnittelutyökalumme auttaa sinua.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa valmis suunnittelumalli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Digitaaliset syntymäilmoituskortit-Suunnittelumallit tilaisuuksiin

Luo digitaaliset syntymäilmoitukset itse

Jälkeläinen on saapunut ja haluat kertoa iloisen asian tyylikkäästi maailmalle tai vain ystäville? Ehkä monet ystävistäsi eivät asu lähellä tai sukulaiset asuvat ulkomailla. Ja yleensä syntymäilmoitus pitäisi tehdä mahdollisimman pian syntymän jälkeen. Nykyään et enää ole riippuvainen etanapostista, vaan voit lähettää syntymäilmoituksesi sähköpostitse tai messengerillä. Mutta haluatko tehdä sen tyylikkäästi? Luo silloin tässä käden käänteessä digitaalisia syntymäilmoituksia rakkaillesi jy hyödynnä monia ilmaisia malleja. Tarvitset vain valokuvan, älypuhelimesi tai tietokoneen ja voit aloittaa luomisen vaikka heti.

Digitaaliset formaatit sähköpostia ja messengeriä varten

Digitaalisten syntymäilmoitusten koko maailman on käytettävissäsi rekisteröitymällä ilmaiseksi suunnittelutyökalumme käyttäjäksi. Kaikki kortit on optimoitu digitaalisesti siten, että voit käyttää niitä heti lataamisen jälkeen ja lähettää ne sähköpostitse tai messengerillä. Voit tietysti muokata korttiasi ilmaiseksi, kunnes se sopii sinulle täydellisesti. Voit sitten lähettää ja käyttää vauva-tervehdyskorttiasi niin usein kuin haluat. Luo muita digitaalisia tuotteita, kuten Facebook-postauksia tai digitaalisia onnittelukortteja sydämesi kyllyydestä.

Näin helposti voit luoda digitaalisen onnittelukortin syntymäpäiväksi

Tähän saakka kuvankäsittely yleisillä työkaluilla ei ole ollut sinun juttusi? Silloin FreeDesign-työkalu on täydellinen. Se on intuitiivinen käyttää. Et siis tarvitse aiempaa suunnitteluosaamista tai tietoa työkaluista. Käynnistät vain FreeDesign-työkalun, valitset ilmaisen mallin digitaaliselle onnittelukortille ja muokkaat sitä itse valitsemallasi tekstillä tai elementeillä. Tietenkin sinulla on myös mahdollisuus suunnitella digitaaliset onnittelukortit askel askeleelta käyttämällä vain grafiikkaa, kuvia, valokuvia tai tekstielementtejä. Luovuutesi ei tunne rajoja. Hyvä puoli siinä on: Muokkat luonnoksia niin kauan, kunnes olet todella tyytyväinen.

;