Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Bonuskortit

Bonuskortit ovat täydellinen tuote asiakasuskollisuudelle. Valitse malleistamme ja suunnittele juuri sinun yritykselle sopiva bonuskortti verkossa.

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Bonuskortit-Malleja eri toimialoille

Luo kanta-asiakaskortteja verkossa

Bonuskortti on nerokas tuote uskollisille asiakkaille mm. leipomossa, kuntosalilla tai autokorjaamossa. Jos asiakkaasi saavat pienen palkinnon käyntiensä jälkeen, he tulevat useammin ja uskollisuus on kaikki kaikessa niin elämässä kuin liiketoiminnassakin. FreeDesign-työkalumme avulla voit helposti suunnitella bonuskortteja yrityksellesi verkossa muutamalla klikkauksella.


Syy suosioomme on yksinkertainen. Ei ole koskaan ollut näin helppoa luoda korkealaatuisia kanta-asiakaskortteja verkossa. Idean toteutus on vain muutaman klikkauksen päässä. Kokeile! Ilmaisella suunnittelutyökalulla voit muokata tuotetta kunnes se on täydellinen. Maksat vasta kun teet tilauksen.

Bonuskortit standardikokoina ja laadukkailla papereilla

Painamme kanta-asiakaskortteja vakiokokoina 85 x 55 mm pysty- tai vaakasuuntaisena. Tämä kätevä paperikortti sopii täydellisesti lompakkoosi tai korttikoteloon. Painoa varten voit valita esim. 300 g/qm kromokartongin. Paperivalinta riippuu siitä, minkä vaikutelman haluat tehdä asiakkaillesi!


Valitessasi oletuspaperin saat edullisimman vaihtoehdon. Jos haluat, että kanta-asiakaskortit ovat erityisen kestäviä, 400 g/m² offset-paperi on paras valinta. Jämäkkyytensä ansiosta se kestää kovemmassakin käytössä. Kormokartonki on hieno vaihtoehto. Sen päällystämätön takapuoli on hiukan karkeampi kuin perinteinen paperi. Siihen on kätevä kirjoittaa vaikka muistiinpanoja.

Suunnittele täydelliset kanta-asiakaskortit verkossa

KLIVENTURE Finlandissä on helppo luoda bonuskortteja verkossa. Sinun ei tarvitse olla graafinen suunnittelija, etkä tarvitse mitään erityistä ohjelmistoa tehdäksesi tämän, valitset vain kortteille parhaimman mallin kuvapankista. FreeDesign-työkalu on täysin ilmainen, joten sinulla on mahdollisuus luoda täydellinen kanta-asiakaskortti. Voit tietysti myös lisätä omia valokuvia tai grafiikkaa jo valmiisiin mallipohjiin. Voit ladata omat kuvat suoraan työkaluun.


Jos haluat päästä helpolla, mutta et halua uhrata painolaatua ja hintaa, on KLIVENTURE Finland oikea paikka sinulle. FreeDesign-työkaluamme on jo käytetty kampaamoissa, autokorjaamoissa, kynsistudioissa, kuntosaleilla, kahviloissa, leipomoissa ja muissa yrityksissä.