Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop ReBuy_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Kirjaudu sisään
SUUNNITTELE NYT VERKOSSA

Aurinkotuolit

Yksilöllisillä aurinkotuoleilla voit tehdä hotellin, rantabaarin tai puutarhan ulkoalueista vieläkin houkuttelevammat. Suunnittele rento kesäinen painokuva verkossa!

Käytä ilmaisia suunnittelumalleja

Voit muokata suunnittelumalleja muutamalla napsautuksella. Täältä löydät erilaisia ​​malleja jokaiselle toimialalle!

Tee oma suunnitelma

Oletko luova etkä tarvitse malleja? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lataa oma malli

Oletko jo luonut upean mallin? Lataa se ja valmista!

Aurinkotuolit-Malleja eri toimialoille

Suunnittele ja painatuta omat lepotuolisi

Haluatko ostaa lepotuoleja baarisi vapaaseen tilaan? Vai etsitkö monipuolista lahjaideaa? Suunnittele silloin yksinkertaisesti lepotuoleja verkossa omilla motiiveillasi, valokuvilla tai räväköillä iskulauseilla ja painatuta ne sen jälkeen edullisesti. Lepotuoleilla voit helposti luosa täydellisen ranta- tai lomatunnelman. Vieraasi tulevat viihtymään. Ja sinä itsekin.

Laadukas muotoilu käsinojalla todellista lomatunnelmaa varten

Suunnittelet todellisen lepotuolien klassikon. Jos kysyisit eri ihmisiltä, millainen lepotuoli olisi heidän mielestään, niin se olisi luultavasti juuri tämä. Siinä on vakaa helposti kokoon taitettava runko. Siten tuolin voi varastoida talveksi tilaa säästävästi. Avaamisen jälkeen kestävä polyesterikamgas venyy ja kutsuu sinut rentoutumaan mukavasti.


Käytettävissäsi on 470 x 1350 millimetriä tilaa luoville ideoillesi. Sen kokoinen on nimittäin lepotuolisi painettava alue.


Puu on laseerattu ja siksi se kestää tuulta ja sadetta. Polyesterimateriaali kuivuu nopeasti. Lepotuolin voi siksi jättää ulos ilman, että puumateraali tai painatus kärsii.

Nopeasti yksilöllisesti suunniteltuun taittotuoliin

Tiesitkö, että huonekalusuunnittelijaksi tuleminen on niin helppoa? Se on mahdollista FreeDesign-työkalulla. Kun olet rekisteröitynyt ilmaiseksi, sinulla on käytettävissäsi intuitiivinen verkkotyökalu. Et siis tarvitse kalliita ohjelmistoja tai aikaisempaa tietoalapotuolisi suunnitteluun. Lataa kuvia tai grafiikkaa hetkessä tai lisää luonnokseen iskulause tai sanonta. Käytä ilmaisia ​​suunnittelumalleja tai anna niiden inspiroida sinua. Huomaat, että suunnittelu FreeDesign-työkalulla on hauskaa. Voit työskennellä luonnoksesi parissa niin kauan haluat. Sinulle aiheutuu kuluja vain, kun lähetät taittotuolisi tilauksen. Haluatko kokeille sitä nyt heti? Aloita sitten!

;